[]

Migros sanal market sepet güncelleme

merhaba, ben siparişimi oluşturmuştum bugün sabah fakat, daha sonradan unuttuğum bir kaç ürün de eklemek istedim, siparişlerim kısmından baktığımda sipariş içeriği veya adres değiştirme kısmı mevcut fakat buna tıkladığımda tüm ürünleri sepete geri attı, daha sonra eklediklerimi ekledim tekrar ödeme sayfasında aynı ödeme miktarı oluyor. ( + diğerlerini de ekleyerek ) bu ödemeyi tekrar mı yapmam gerekiyor?

önceki çekmiş olduğu ücreti daha sonra karta yansıma kısmında güncelleyecek midir?


 
siparişlere ekleme yapılmıyor bu dönemde. sitede yazıyor.


  • jelly bear  (24.04.20 18:26:17) 
Sipariş adetiniz ve gününüz değişti mi? Yani teslim edileceklerde ne görünüyor? Tek teslimat varsa sorun yok.

Migros pandemi süresince sipariş değişikliğini yapamayacağız, özür dileriz diyordu ilk sayfada. Şu anda ne durumdalar bilmiyorum:/
  • jimjim  (24.04.20 18:26:37) 
Bir süredir ekleme yapılamıyor. Sanal market sitesindeki bir sayfada okudum. Yoğunluk nedeniyle diye açıklama yapılmış.
Ben de denedim ve asıl siparişim alt üst oldu. İstemediğim sayıda ve boyutta ürünler geldi.
Önce tahmini çekim oluyor. Sonra teslim edilen miktar karttan çekiliyor.
  • pro9it9is9  (24.04.20 18:34:11) 
güncellememiştim, sorun olmasın diye, buradan gelen yanıtlara göre hareket edecektim.. Ekleme yapılamadığına dikkat etmemişim, Çok sağolun bir dahaki siparişe eklerim artık çok elzem değildi. Çok teşekkür ederim..


  • kucukne  (24.04.20 18:35:52 ~ 18:36:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.