[]

Kablo girişi olmadan televizyon

Yatak odasına smart tv almayı düşünüyorum. Bu televizyonu sanırım kablo olmadan evdeki internete bağlasam netflix izleyebilirim? Odada tv kablosu yeri yok, ekstra kablo çekmek de istemiyorum. Normal trt star falan gibi kanalları izlemek için ne yapmam gerekiyor? Bir yolu var mı?




 
tvnin işletim sistemi varsa ve uygulama dükkanlarında tvlerin kendi uygulaması varsa. o uygulamayı indirip internet üzerinden izleyebilirsin.


  • efruz  (21.04.20 22:23:29) 
İnternet üzerinden değil normal tv gibi izlemek istersem bir yolu yok mudur:(


  • mg3929  (21.04.20 22:24:57) 
o kabloyu o alete sokmadan normal tv gibi izlemeyezsin.

anca internet üzerinden.
  • fezagezgini  (21.04.20 22:27:39) 
Netflix izleyebilirsin ama normal kanalları izleyemezsin. Ya anten kablosu takman lazım, ya da tivibu gibi iptvlerden hdmi çekmen lazım. Tivibu kutusuna da lan lazım tabi.

Ya da en basiti android tabletlerde screen share var. Tabletten bi tv kanalının canlı yayınını açıp ekran yansıtabilirsin. Ama hiçbiri normal tv konforu vermez tabi.
  • jelly bear  (21.04.20 22:29:03) 
Iptv ile izlersin


  • kaiserr76  (21.04.20 23:13:18) 
anten yayini ile olur


  • kreatin  (22.04.20 07:19:16) 
wifili bitane ipbox alıyorsun nextstar'ın. içinde uydu kanalları iptv list olarak geliyor zaten. ama extra iptv satın alırsan digi, dsmart, tivibu gibi platformların tüm kanalları ile dünyanın binlerce kanalı + yerli yabancı diziler fimler gibi binlerce içerik de gelir.


  • duster  (22.04.20 08:48:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.