[]

ayağıma 20 kg bar düştü!

başparmak tırnağım şu an mosmor, hatta siyah. kırık falan yok. ancak bu tırnak düşer mi? ya da düşmemesi için ne yapmam lazım, buz koymak dışında ?




 
yapabileceğin bişey yok beklemekten başka. bekle tırnak uzadıkça o siyah doku atıyor kendini. benim de oldu halı sahada. mosmordu tırnak. 3-4 ayda geçti. tırnagım eskisi gibi.

geçmiş olsun!

edit: tırnak düşmez zaten bu durumda merak etme. yani bende düşmedi.
  • esmer  (29.04.10 16:54:53 ~ 16:56:13) 
beklemekten başka bişi yok geçmiş olsun


  • deliklimasrafa,  (29.04.10 16:56:45) 
tırnak altı su ve kan toplamış olabilir patlatmak gerekebilir. tırnak düşürmek için doktor genelde fırçalı bir ilaç veriyor. 2 haftada ortalama düşüyor. Doktora gözükmende fayda var


  • ladonna  (29.04.10 17:04:24) 
benim de halı sahada olmuştu. düşmedi ama doktor rahatlatması ve morluğu azaltması için krem vermişti şu an adını hatırlayamıyorum ama. şu an başparmağımın yarısı siyah yarısı beyaz, iyice uzayıp geçmesini bekliyorum. bu kadar yazdığım şeyin özeti bir doktora görünün hem acısını azaltacak bir şeyler verir hem de içiniz rahatlar.


  • burbat  (29.04.10 17:13:27) 
xray bakışların yoksa kırık olup olmadığını evde anlayamazsın. acile gidip bi röntgen çektirsen senin yararına. fastjel, voltaren gibi kremleri kullanabilirsin. ayağını yüksekte tut. merak etme tırnak uzadıkça o morluk da azalıp gidecek.


  • willy wonka  (30.04.10 10:19:22) 
tırnağın altına kan toplanmış. tırnak %95 düşer. ilk birkaç gün içinde tırnağa delik açıp içindeki kanı boşaltmak faydalıdır


  • boga etkisi  (30.04.10 15:27:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.