[]

Skyrim'i bitirdim mi? -spoil-

70 level oldum. hile falan yapmadım level konusunda.

alduin'i birazdan kalıcı olarak öldüreceğim.

miraak'ı öldürdüm.

vampir lordunu da öldürdüm.

hırsızlar loncası, karanlık kardeşlik, yoldaşlar... bunları da yapmayacağım.

iç savaşa hiç karışmayacağım. iki tarafı da sevmiyorum.

şehirlerdeki görevlerin de çoğu bitti ama ufak tefek kalmışsa da önemli değil.

daedric görevleri de bitirdim. 1-2 tane kaldı ama zaten en baba düşmanı 3-5 saniyede kesiyorum tek el kılıçla. demircilik, tılsımcılık 100. 2 kıçıkırık item için daedra egosu çekemiyorum. rp yapıyoruz sonuçta.

bana 5 tane çiçek getir, bunu götür bilmem neredeki kime ver... gibi küçük yan görevler dışında görev kalmamış diyorsanız bitireceğim oyunu. 350 saat olacak neredeyse. sıkıldım da biraz ama tadını almadığım yer kalmasın istiyorum.

teşekkürler.

 
80 level olmaya kasarım diyorsan gizli bir görev var. 80 level olduktan sonra büyük şehirlerden birinde öyle boş gezinirken bir postacı geliyor ve mektup veriyor. herifin ismi Ebony Warrior diye geçiyor. seninle kapışmak istediği falan yazıyor. Gidiyorsun herife diyalof falan yok bildiğin kapışıyorsun. Ve sahiden çok çok çok zor herifi dövmek. Ben de hilesiz oynuyordum herifi bir türlü kesememiştim. herifin ismini söyledim ama sakın yutupta, google'da falan arama, 80 level ol ve haber bekle :)

Miraak'ın olduğu ek pakette de hazine avı görevi var. Tamamlarsan çok güzel bir zırh kazanıyorsun.

Yine miraak'ın olduğu ek pakette Karstaag diye bir dev boss var. Bu dev de çok çok çok zor ama ebony warrior gibi 80 level olmayı beklemeye gerek yok. Onu kesip kendini test edebilirsin.
  • eazy  (10.04.20 22:57:33) 
ben sizden olsam, (git: www.nexusmods.com)adresinde ki, modlara bir göz atardım.
oyunu bambaşka bir hale getiriyorlar!
içlerinde yepyeni senaryolar içerenler olduğu gibi bambaşka oynanış mekanikleri ekleyenler de var.
  • pangea  (11.04.20 00:43:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.