[]

Ünlü ve gerçekten iyi bir yazar olsaydınız...

Twitter, Instagram gibi sosyal medyaları kullanır mıydınız? Yoksa okuyucuyla mesafeli bir ilişkiniz mi olurdu?




 
Anonim takılırdım.


  • black holes in the sky  (03.04.20 19:42:29) 
Herhalde J.K. Rowling gibi takılırdım. Onaylı resmi bir hesap.


  • burka  (03.04.20 19:47:07) 
Kullanmamayi aklimdan bile gecirmezdim, kullanmak farz.


  • stavro  (03.04.20 20:18:26) 
Valla ünlü ve gerçekten iyi bir yazar olmadan önce kullanıyorsam devam ederdim kullanmaya ancak öncesinde kullanmadıysam yine kullanmazdım.


  • Amaranta ursula  (03.04.20 20:21:37) 
kim olduğuma göre değişir :)
yerli iki yazardan örnek vereyim; gülse birsel. tv'ye yazmasının da etkisi var ama kendi alanında son derece başarılıdır, kafasına göre sosyal medya kullanır mesafe falan düşünmez.
ama mesela hakan günday sosyal medyayı kullanır ama özel hayatını paylaşmaz, mesafeyi korur.
ikisi de doğru.
  • asisamus  (03.04.20 20:35:17) 
kullanırdım.
hele, hele ünlü birisi için twitter büyük nimet.
kapıdan girer girmez seslenebileceğin bir sürü insan var.
zaten twitter, bence asıl ünlülerin iş yaptığı bir sosyal medya.
  • pangea  (03.04.20 22:07:57) 
neye göre kullanacağına bağlı. "benim asıl amacım iyi iş çıkarmak; para, ün vs. umrumda değil" diyorsan, hesabı kullanmasan da olur.

ama işin pazarlama tarafı önemliyse, daha çok kitap satmayı hedefliyorsan, sosyal medyayı dibine kadar kullanmamak enayilik.
  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (03.04.20 22:41:31) 
Satis gayesinden bagimsiz olarak kesinlikle kullanirdim. Ama biraz mesafeli olurdum. Mesafeden kastim yani ince bi cizgim olurdu.

Okurlarim bana rahatca ulasabilsin isterdim.
  • Flipsflops  (03.04.20 23:43:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.