[]

Apandisit mi?

Selam arkadaslar.
Dun durup dururken, aksam yemeginden once karnimin sag altinda dalak sismesi gibi bi agri basladi. Dalak solda biliyorum ama agri hissiyati ayni. Gazdir dedik basta. Sicak su torbasiydi, masajdi; gaz ve kaka kismi halloldu.
O agri gecmiyor. Hafifliyor. Agri disinda hicbir belirtim yok.
Bugunlerde hastaneye de gitmek istemiyorum. Cok korkuyorum. Napcam. :(

 
Apandisit genelde iştahsızlık bulantı ve karnın ortasında yaygın ağrıyla başlar vakit ilerledikçe sağa kayar. Anlattığınız kadarıyla apandisit gibi durmuyor. Bastırınca ağrı vs var mı mesela apandisitte şiddetli olur.


  • glutamin  (03.04.20 13:35:18) 
Agriyi hissettigim yere acemice bastirdim falan ama asiri can yakici bi geri donus yok.

Istahsizlik, bulanti aniden mi ortaya cikar? Bunlar apandisitin olmazsa olmazlari midir yani?
  • la.luna  (03.04.20 13:37:41) 
Safra kesesiyle alakalı bir durum da olabilir.- akut kolesistit diye araştırabilirsiniz. Buradan tanı koymak zor :)


  • glutamin  (03.04.20 13:40:44) 
Safra kesem alindi. Akut kolesistit'e bakayim bi. Evet, tabii ki buradan tani koymak zordur. Bir umut, bir dayanak ariyorum. :( uzgunum.


  • la.luna  (03.04.20 13:48:20) 
Akut kolesistit safra kesesiyle baglantiliymis. :(


  • la.luna  (03.04.20 13:49:14) 
Kadınsanız yumurtalıkta kist olabilir, iki adet arasında belirip kaybolan kan dolu kistler olabiliyor. Bende geçen oldu, apandisit sandım ama meğer kistmiş.


  • inawen  (03.04.20 15:01:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.