[]

Pickup araç tercihi içim yardım ricası

Merhaba dizel otomatik pick up almayı düşünüyorum. Bu zamana kadar hep hususi araç kullanmış bir insan olarak oldukça acemiyim bu canavarlar hakkında. Şimdi size bir liste yapacağım bu sıralama açısından en mantıklı seçenek hangisidir kullanan veya anlayanlar yardımcı olursa çok sevinirim gerçekten. Bütçem maksimum 160 bin TL civarı, saygılar.

1- Amarok (2.0 motor 4x2 veya 4x4 seçeneği)
2- Ford ranger (2.2 motor 4x2 veya 4x4 seçeneği. Bu araca daha yakınım his olarak:))
3- Toyota Hilux (2.4 motor 4x2 veya 2.8 motor 4x4 seçeneği)
4-Nissan Navara (2.3 motor 4x2-var mı emin değilim sadece 4x4 de olabilir- veya 4x4 seçeneği)
5- Mıtsubishi L200 (2.4 motor 4x2 veya 4x4 seçeneği)

Otomatik şanzımanları hakkında vw amarok dışında bileğim yok. Daha önce golf (dsg) kullanıp pişman olmuş biri olarak amarok a şanzıman nedeniyle mesafeliyim. Çok km yapan bir kişiyim hem yakıt hem şansımdan iki soru işareti kafamda.

 
Neden pick-up? Çok konforsuz da o yüzden sordum. Pick-up yerine SUV tercih ederdim.


  • fikox  (29.03.20 21:06:22) 
hepsini süreli de olsa kullandım. bence 2-1-4-3-5 ilave olarak mercedes x class'a da bakmalısın. fiyatlarını bilmiyorum.


  • scudman1  (29.03.20 22:15:39) 
Geçtiğimiz hafta otomobil basınından iki kişi eşliğinde L200'de oldukça uzun bir rota asfalt/offroad karışık yol yaptım. Arkası o kadar rahatsız ki anlatamam, arazi kabiliyeti gayet güzel ama, bir ara ekibe bir Amarok katıldı, L200'ün geçtiği yerden geçemeyip çekilerek kurtarıldı.

Yolda pick-up muhabbeti döndü baya, oldukça fazla aracı test ediyorlar, Ranger'ı öve öve bitiremediler, Navara için de konfor olarak L200'den çok daha iyi dediler.
  • diabolus79  (30.03.20 00:17:08) 
Fiyat fayda dengesi olarak ve sorunsuzluk olarak mitsubishi L200 rakipsizdir.


  • mayday  (30.03.20 00:20:07) 
İş sebebiyle bunları kullandım. Konfor ararsanız navara, arazi kabileyeti olarak hilux-ranger veya l200 alacaksınız. kaldı ki pickuplar hakikaten iş veya hususi sebepler yoksa düz bir kullanıcı için fazlasıyla abartı ve yük.


  • karacigerim vur kadehlere  (30.03.20 00:21:14) 
Ben de hepsini kullandim is nedeniyle.
Ford ranger’i gec, piyasanin en kotusu.
En iyisi tabi ki hilux, sonra amarok, mitsubishi, navara tam bir öküz asiri güçlü. Rangeri siraya sokmam bile.

Bir de offroad egitimi aldigimda ford ranger icin iyi seyler soylememislerdi.
Madende calistim bu arada. Jeologlarla ortak fikrimizdir ranger hakindakiler.
  • janderzel zartanyan  (30.03.20 10:59:48) 
Bildiğim kadarıyla bunlardan yalnızca Nissan ve Mercedes'te arka süspansiyon bağımsız.

Bundan dolayı bu ikisi dışında çok konforsuz olduğunu söyleyenler var.
  • burfak  (30.03.20 11:59:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.