[]

Hdpliler mansur yavaş hakkında ne düşünüyor?

Cb adayı olsa oy verirler mi? Hdpli olarak siz verir misiniz?




 
HDPli değilim, ama HDP'nin kendi adayı olacak ise, HDPliler HDP'ye verirler. Eğer başka partiye vereceklerse, HDPliyim diye dolaşmazlar sanırım. Genel seçim sonuçta...


  • malheiros  (28.03.20 13:46:49 ~ 13:47:12) 
Ortak bir paydada buluşabilmek için Mansur Yavaş CB adayı olursa oyumu seve seve veririm. Net bir adam. Siyasi imkanları olursa, Kürtlerin bu toplumun kurucu unsurlarından olduğunu ve kürtlerin çektiği acıların bilincinde olduğu ve barış için, adalet için, eşitlik için elinden gelen her şeyi yapacağını, bu uğurda canını ortaya koyacağını düşünüyorum. Mansur Yavaş'ın ülkücü kökenden geldiğini bilerek bu cümleleri yazıyorum.
Not: HDP'li değilim, son yerel seçim hariç HDP'den başka partiye oy vermedim.

  • rastinon  (28.03.20 13:54:46 ~ 13:55:53) 
mansur için sandık görevliliği yaptım, oy verdim ve oyları için çok koştum. seviyorum. cb seçimlerinde de içim yanarak bir umut ince'ye basmıştım, çoğu tanıdığım da bunu yaptı. tşk.


  • snape i başından beri tanırım  (28.03.20 13:58:56) 
Kurt dusmani olmayan herkes erdogan karsisinda oy alir. mansur da soylemini ve aksiyonunu ona gore yaparsa o da alir.


  • hewit  (28.03.20 14:20:31) 
Hdp’lilerin hizmetten önce farklı problemleri var ona göre davranıyorlar bence. Ona bakarsan diyarbakır veya hdp’nin aldığı başka şehirlerde de akp’li bi adaya oy verseler şehirlerine daha çok yatırım yapılacak ama kimse bunu sallamıyor, öncelikleri farklı.


  • ekaterina  (28.03.20 14:22:29) 
HDPli olmakla HDP seçmeni olmak kastediliyorsa, bir daha genel seçim olması ve haydutbaşını indirecek kurumsal gücün mevcut olması ön şartıyla evet seve seve oy veririm. (Partili olmakla bir partinin seçmeni olmayı farklı görüyorum.)

Bu haydutlardan kurtulmak için ekmek için Ekmeleddin'e ve İnce'ye oy verdim, sandık görevlisi oldum, anayasa değişikliklerini orta yaş ve üzerine anlatmak için bir sürü iş yaptım. Bunların yanında Yavaş'a oy vermek için hesap kitap yapmama bile gerek olmaz.

Bu arada, son zamanlarda Mansur Yavaş'ın icraatlarından Aydın Selcen, İrfan Aktan ve Ümit Kıvanç gibi "kürtçü" diye bilinen isimlerin retweetleri sayesinde haberdar oluyorum. Bence bu benim gibi stratejik ve tepki oyu verenlere göre daha anlamlı bir göstege.
  • bruce mclaren  (28.03.20 15:03:48) 
Eskiden olsa kesin vermem derdim. Ancak şu süreçte adam bütün Türkiye ye sosyal belediyecilik dersi veriyor. Yaptıkları gerçekten takdiri hakkediyor. Ancak oy verme konusunu 40 defa düşünürüm ve 39 unda oy vermem muhtemelen.


  • ciagra  (28.03.20 19:09:49) 
  • afordismansalihinis  (11.04.20 12:16:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.