[]

Belediyelerin sokak yikamasi

Bir ise yariyor mu ya tonlsrca su bosa mi gidiyor?
Yakinda bir de su kitligi olacak sonra niye oldu.



 
işe yaradığı yok aksine bir ton zararı var.


  • candide  (27.03.20 19:14:15) 
yerden virüs kapmanın olasılığını düşündüğünüzde %0,0000001 bile değil ama belediyeler şekil yapmaya çalışıyor işte.
o sular temiz su/ içme suyu değildir inşallah.

  • ozdek  (27.03.20 19:24:39) 
belediyelerin göz boyaması boş iş +1


  • basond  (27.03.20 19:31:35) 
Boşuna masraf abartan türk halkının en güzel örneği dostlar alışverişte görsün o deterjan kimysal neyse çevreye habitata zararı var.


  • yeliz adeley  (27.03.20 19:59:35) 
şöyle bir duyuru var. ilginizi çekebilir;

www.eksiduyuru.com
  • biseysorcaktim  (27.03.20 20:20:06) 
Uzmanların dediğine göre virüse karşı çok fazla etkisi yokmuş ancak halkın psikolojisini rahatlatmak için yapılıyor olabilir. Malum belediye sokakları yıkamasa bu sefer niye belediye sokakları yıkamıyor diye ortalığı velveleye verecek bir kesim var ülkede.


  • acebi  (27.03.20 22:56:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.