[]

Korona kendiliğinden geçiyor mu?

Ateşim falan yok, boğaz ağrısı yok ama öksürüğüm var. Korona olduğumu düşünüyorum. Eğer koronaysam kendiliğinden geçer mi?




 
Geçebilir.
Birçok kişide zaten belirti bile olmuyor ve taşıyıcı olarak başkalarına bulaştırıyorlar.

  • pro9it9is9  (27.03.20 01:39:39) 
ateşiniz yok, boğaz ağrınız yok, sadece öksürükle nasıl corona'ya kanaat getirdiniz?

öksürüğün daha bilinen bir sebebi zaten var. (bkz: bronşit)

kötü bir niyetim yok, gerçekten merak ettim nasıl corona olduğunuzu düşünüyorsunuz?
  • late viper  (27.03.20 01:51:29) 
göğüste bir doluluk hissi var. balgam geliyor ama az.


  • insomniac  (27.03.20 01:57:40) 
yanıt halen bronşit...


  • late viper  (27.03.20 01:59:06) 
doktor değilim o yüzden bilemem tabii ki, milyon tane hastalık vardır bilmediğimiz fakat bir kronik bronşit hastası olarak, tecrübelerime dayanarak @lave viper +1 diyorum.


  • evandro roncatto  (27.03.20 02:27:12) 
korona değilsiniz. benzer semptomları şu an bir sürü kişi sürekli evde durmaktan yaşıyor.. ev akarları, gözkmeyen tozlar vs. sürekli evde durmaya alışkın değiliz. çok normal endişelenmeyin.. bol su ve bitki çayı tüketin.. korona belirtilerinde ateş, boğaz yanması ve ciğerden koparak gelen öksürük vs çok daha beraber eşlik eden semptomlar var.. sakin olun.


  • total paranoia  (27.03.20 02:43:20) 
Balgam varsa bakteriyeldir


  • neysene  (27.03.20 06:06:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.