[]

TurkNet

Herkese iyi akşamlar.

İstanbul'daki eve yeni internet bağlatacağım. KabloTV altyapısı yok ama internetten baktığımda TurkTelekom fiber altyapısı gözüküyor. Bu durumda TurkNet bağlatmayı düşündüm. 35 Mbps hızı 80 tl'ye veriyor. Bu hız için vdsl modeme mi ihtiyacım var? başka bir öneriniz var mı?

şimdiden teşekkürler.

 
Evet vdsl modem almanız gerekiyor ben de turk-net kullanıyorum ben de aldım. Turknet asusun bir modelini öneriyor ama piyasada daha ucuza bulabileceğiniz modelleri de tabii ki kullanabiliyorsunuz.


  • istanbul beyefendisi  (23.03.20 22:39:42) 
Ben de Turknet yeni bağlattım, Letgo’dan ikinci el bir VDSL modem aldım işimi görüyor. Yalnız dikkat edin apartman girişindeki telekom kutusundan dairenize kadar olan kablo eski tek tip bakır kablo olmasın, yoksa standart adsl sinyali kadar hız alabiliyorsunuz.
Bu arada başvururken atv22yc56rfj kodunu kullanırsanız ikimiz de birer ay bedava kazanıyoruz :)

  • captainimsi  (24.03.20 10:25:41) 
@captainimsi bizim mi değiştirmemiz lazım bu kabloyu? turknetten gelip bakmıyolar mı? kodu kullanırım bu arada turknet almaya karar verirsem, teşekkürler.


  • yeteramadenedimherseyi  (24.03.20 11:14:25) 
Eğer Turknet’ten VDSL altyapınızın olduğunu söyledilerse apartman telekom kutunuza kadar olan altyapıda sıkıntı yoktur. Ancak telekom kutunuzdan daireye kadar olan kablo eskiyse o Turknet’in sorumluluğunda olmuyor ancak ücreti karşılığında değiştiriyorlar.


  • captainimsi  (24.03.20 11:43:55) 
anladım, teşekkürler.


  • yeteramadenedimherseyi  (24.03.20 12:17:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.