[]

modem arayüzüne erişemiyorum.

selam

adresi 192.168.0.1 olan arayüzde dmz için 1 diye bir değer girdim. galiba ip adresinin sonuydu. o anda modemin arayüzü sayfası kapandı ve bir daha da açılmadı. açamıyorum valla gitti sayfa. napayım?


 
modemin akasındaki reset tuşuna (deliğin içinde olan şey) iğne, tığ, uçlu kalem gibi bir şeyle 5 saniye basılı tut. modem resetlesin. Sonra bütün ayarları baştan yap.

19216811-sifre.com
resimde gözüken tuş.
  • jackyr  (22.03.20 14:53:09 ~ 14:53:23) 
@jackyr verdiğin tavsiye iyi de benim de aklıma geldi zaten onu yapmak. ben aslında bu sorunun nedenini merak ediyorum.


  • i ve been mistreated  (22.03.20 14:54:51) 
abi o konuda bilgim yok. Kolaylıklar


  • jackyr  (22.03.20 15:03:23) 
bir ethernet kablosuyla bağlantı yapıp, öyle girmeyi deneyin.
bana da olmuştu böyle bir sorun. ethernet kablosuyla bağlayarak çözmüştüm.

  • pangea  (22.03.20 15:08:48) 
192.168.1.1. Bazi modemleron arayuz sayfasi. Buni da deneyebilirsiniz


  • exlibris  (22.03.20 15:33:54) 
Kisaca anlatmak gerekirse DMZ (Demilitarized Zone) ev tipi modem/routerlarda her hamgi bir port forwardimg yapmaksizin veya firewall kurali olustirmaksizin tum inbound paketlerin belirtilen ip adresine yönlendirilmesini saglar.

Tahminimce dmz ip adresini modem arayuzunun ip adresiyle ayni yaptiniz. Modemin arkasindaki dmz portundan bilgisayari baglayip girdiginiz ip uzerinde erisebilmeniz lazim siye dusunuyorum.

Bu olmuyorsa cok kurcalamiyin resetleyin gitsin:)
  • Kirmizibavul  (22.03.20 16:50:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.