[]

Thy bilet iadesi

malumunuz olaylar nedeniyle biletimi bende değiştirmek istedim.

24 kez aradım Türk hava yollarını. Kendimi tanıtıp bilet numaramı verdikten sonra değişiklik yapmak istediğimi söylediğimde ‘sesinizi alamıyorum. Sesinizi alamadığım icin çağrıyı sonlandırıyorum’ cevabını aldım. çok aşağılık bir durum yaptıkları gerçekten. her defasında aynı şeyi yaptılar.

sistem üzerinden biletimi iptal edebildim. iade miktarı icin tam ödediğim miktarı söylediler.otomatik sistemden yaptığım icin emin olamadım ama ben ödediğim ücreti geri alırım diil mi?

 
farklı telefon, kulaklık ve bilgisayar ile denemelerde de alamadılar sesimi. lokasyon değişikliği bile yaptım.


  • allanpoe  (15.03.20 14:25:28) 
Online olarak yapabileceğiniz bir işlem için neden müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ki?

Gereksiz yere çok çağrı aldığı için belki de sistemde bir sıkıntı var ve gerçekten ses alamıyorlar. Zira gelen çağrı için işlem neden yapmasınlar ki yani sizi kapatıp başka müşteri almasının ne manası olacak?

Evet iadenizi alırsınız. Genelde anında yapıyor zaten ama şu sıra yoğun olduğu için gecikebilir.
  • elorelia  (15.03.20 15:47:58) 
Uygulama ve sitelerinden işlem yapamadığım icin aramam gerekti. iptal isteğinde bulunduğunuzda hata verip çağrı merkezini aramanızı istiyor.


  • allanpoe  (15.03.20 16:48:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.