[]

İnternerten alışveriş için kart

İnternetten alışveriş için kredi kartı olmayan bir şey istiyorum. Bankaya gidip vadesiz hesap açtırsam bunla internetten alışveriş yapabilir miyim. Onerebileceginiz bir banka var mı en iyisi hangisi? İninal vs. Kartlari onermeyin lütfen. Teşekkürler




 
havale ve eft kabul eden site bulman lazım. hepsiburada havale ve eft destekliyor.
hesap açarsan yeter.

  • sutlu nescafe  (06.03.20 22:05:42) 
Sanal kart kullanabilirsiniz. 25-26 yaşından küçükseniz garanti'nin genç paracard hesabı gayet kullanışlı masrafı yok.


  • GoodMorningTeacher  (06.03.20 22:05:47) 
cepteteb, enpara.
kredi kartlarına başvurmayın yeterli.
yıllarca enpara banka kartıyla online alışveriş yaptım. fakat bazı siteler sıkıntı çıkarabiliyor nedensizce. debit kart sevmiyorlar.
  • ozdek  (06.03.20 22:10:33) 
sanal kart +1

simdi kullandim hatta. bankanin mobil uygulamasindan kolayca halloluyor.
  • icim urperiyor  (06.03.20 22:10:50) 
Banka kartınız varsa bir sanal kart oluşturun. Kredi kartı özellikli onödemeli kart


  • biseysorcaktim  (06.03.20 22:11:38) 
her site banka kartı kabul etmiyor. o yüzden kredi kartı şart. güvenmiyorsan da sanal kart kullanırsın olur biter.


  • jelly bear  (06.03.20 22:16:21) 
Valla İng Turuncu Extra, Enpara, Akbank Neo bunlar hep debit kartı yani hesap kartı, kredi kartı değil. Yıllardır bunlarla online alışveriş yapıyorum, bir problem yaşamadım.


  • nabrukk  (06.03.20 22:37:19) 
sanal kart
yada illa sanal olmasın derseniz ininall. istediğiniz kadar yükleme yapıp sonra kullanırsınız istediğiniz yerde.
ininall'ında kendi içinde sanal kartıda var.
  • morcivert  (06.03.20 22:59:46) 
Garantide vadesiz hesaba bağlı sanal kart oluşturabiliyorsunuz. Diğer bankalarda bildiğim kadarıyla sanal kartlar sadece kredi kartına bağlı olabiliyor.


  • inheritance  (06.03.20 23:18:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.