[]

Bel fitigi baslangici?

Cok moralimi bozdu yav daha 27 yasimdayim. Bi donem agir iste calismistim sirt agrisi sikayetiyle gittim. T6-7 ve 11-12 arasinda hafif cikinti gozukuyor mr sonucunda. Fizik tedaviye bile gerek yok dedi doktor ama internete bakiyorum geri dondurulmez yaziyor. 3-4 aydir da agriyordu sirtim. Bunu geri ceviren agrilarindan kurtulan var mi? Yoksa ihtiyar hayatina giris yaptim mi?




 
barfiks çek


  • jamswety  (06.03.20 17:38:35) 
İnternete kalırsa ufak bir sağlık soruna ,öksürmeye, hemen sözde tedavi antibiyotik doktor ilaç dayatan bir tavır mevcut.
Onlara göre hemen bıçak altına yatmalı insan. İnsanların sağlık,tedavi arayışı birilerinin çarkının dönmesine yarıyor.
Korona virüsü bile eminim küresel ilaç şirketlerinin stratejilerini belirlemeye yarıyor şu an.
Şehir hayatının dezavantajları dan biri de insanın geleneksel tedavi yöntemlerinden uzak kalmasıdır ve bunları unutmasıdır.

Bel kaslarını güçlendirme hareketlerini uzun bir süre dene ve yerden bir şey alırken kesinlikle ama kesinlikle önce dizlerini bük. Bir anda beli eğmek iyi olamaz.
  • Erva  (06.03.20 18:12:45) 
L6-7 11-12 demişsiniz ama L seviyesi 5'ten sonra biter. T seviyesi olabilir mi sizinki? T seviyesi ise bel değil üst taraf sırta falan denk geliyor.
www.google.com

  • glutamin  (06.03.20 19:43:05) 
Başlangıç seviyesi fıtıklar genç yaştan itibaren birçok insanda görülür ve ağrı kaynağı değildir. Sırt ağrının nedeni muhtemelen yaptığın işe bağlı mekanik ağrılar. Düzenli ve bilinçli spor yaptığın sürece sıkıntı yaşamazsın.


  • humblebirth  (06.03.20 21:42:53) 
bende 3 tane vardı. bir tanesi baya bildiğin taşmış sinire bası yapıyor. tabi 5-6 ay kabus gibi geçti. ne yürüyebiliyorum, ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum. bu elektrikli zamazingolarla 1 ay tedavi oldum. hiç bir halta yaramadı. arkasından gittim epey bir seans manuel terapi aldım. o da bir halta yaramadı. en son enjeksiyon mu değişik böyle bir iğne dediler onu yapacağız felan. tutarı 500-600 TL gibi bir şeydi. garantisi yok tabi. işe yaramazsa ameliyat dediler. gittim 2 ay bil fiil her sabah 1 saat felan yüzdüm. koşu da yaptım aynı dönemde (koşuyu tavsiye etmem pek. yürüyüş daha iyi.) şu an hiç bir şeyim yok. havuz bulup belirli bir süre yüzmeye çalış düzenli olarak. kilon varsa vermeye çalış. mantık tamamen sırt kaslarını güçlendirmek. boşu boşuna moralini bozma sakın. benden daha kötüsü de var şu an salonda hoca. hayvan gibi deadlift, squat yapıyor.

not: hacıya hocaya sakın gitme.
  • jesus exburn  (07.03.20 14:15:27 ~ 14:16:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.