[]

Bosch Servis Parça Değiştirme

Ailem bozulan fırın için yetkili servis çağirmiş rezistans değişimi yapilmasi gerektiği söylenmiş ve 400tlye rezistans değişimi yapmişlar. İnternetten baktiğim zaman parçanin nerdeyse her yerde 40tlye satildiğini gördüm en pahalisi 100tl benim buna itiraz yada şikayet edebilceğim bi yer var mı? Tüketici mahkemesi bu tarz olaylara bakiyor mu ? Ortada resmen bir kaziklama söz konusu oldugunu düşünüyorum

parça şu : urun.n11.com

edit:ailemin bana söyledikleri işiğinda yetkili servis biliyodum ki onlarda öyle saniyomuş ama yetkili servis değillermiş şuan firma ve numaradan yaptiğim araştirma sonucu böyle vakalarla çok anildiklarini okudum

 
gerçek yetkili servis olduğundan yüzde100 emin miyiz?


  • sutlu nescafe  (06.03.20 14:59:45) 
hocam servis fiyatları maalesef bu şekilde yüksek. sebebi de hem aracı sayısının fazla olması hem de servislerin fahiş fiyat politikası. maalesef şikayet etseniz de bir sonuca ulaşabileceğinizi sannetmiyorum. mümkünse bu gibi ufak tefek tamir işlerini kendiniz yapmaya çalışın. ama şunu da unutmayın, adamlar bir noktada uzmanlık satıyorlar, siz bu hatanın nedenini anlayacak bilgiye sahip değilseniz bu bilgi için de adamlara para ödüyorsunuz.


  • shadowfollower  (06.03.20 15:20:24) 
orjinal bosch servisi gelseydi işçilik ile daha uyguna yaparlardı bence. fırını daha beter bozmadıkları için veya götürüp hiç getirmemeleri ihtimalini düşünüp şükredin.


  • sutlu nescafe  (06.03.20 15:23:36) 
Büyük ihtimal ile google sonuçlarında çıkan yetkisiz bir firmaya debk geldiler, bu konuya bir yönetmelik ya da ceza uygulaması getirmesi lazım devletin.

Oh ne güzel ver google'a parayı en başa reklam çıkar, git sonra milleti dolandır.

Maalesef bir yaptırım yapabileceğinizi sanmıyorum, adam istediği fiyattan hizmet verir, bunu bizim kabul etmememiz lazım.
  • John Bloor  (06.03.20 16:23:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.