[]

Vertigoya ne iyi gelir Allah aşkına biri söylesin

acıbadem fulya ya da gittim. Vertigo başlangıç dedi doktor.

buna ne iyi gelir, ne iyi gelmez?

not: işimden dolayı gece uykularım berbat.

 
  • veritaslibertas  (06.03.20 08:58:32) 
tuzlu yemeyeceksin ve vertigo ilacı kullanacaksın. daha fazlası için manevrayı öğrenebilirsin.


  • reanarchy  (06.03.20 09:03:06) 
Tetikleyecek şeylerden kaçınmalısın öncelikle, yüksek ses, basınç değişikliği...
Diyelim ki oldu, bazı dönem ilaçsız geçmiyor. Benim evimde, çantamda, iş yerimde birer tablet var. Sen de taşı.
Tuzu hayatımdan tamamen çıkarmış sayılırım. Bir de ben sırtımı yükselterek yatıyorum başım döndüğü zaman. Daha doğrusu şöyle tarif edeyim. Yatarken bile baş dönmesi ve mide bulantısı yaşandığı için insan ister istemez daha rahat bir pozisyona geçebilmek için yatakta dönüyor. Döndükçe de baş dönmesi artıyor. Bunun önüne geçmek için bir battaniyeyi rulo yapıyorum ve ters u şeklinde yatağa koyuyorum. U’nun taban kısına yastıkları koyuyorum. U’nun kolları da benim kollarıma geliyor. Haliyle hiç dönemiyorum yatarken.
  • irene  (06.03.20 09:12:49) 
Vertigoya benzer kulak kristalleri ile alalı bir hastalıkta var bu daha iyimser bir hastalık vertigoya göre, özellikleri ise yürürken dengesi bozuluyor insanın sağa sola doğru kayıyor adımlar, başın dönüyor gibi oluyor otururken bile şiddetli geldiyse mide bulantısı bile yapabilir, ilk ortaya çıktığı zaman vertigo diye gittim hastaneye ailede var çünkü ondan şüphe ettim teşhiste koydu uyanık doktor ama sonradan öğrendim ki kulak kristallerim yerinden oynamış dengesizlik ondan oluyormuş ilaç olarak betaserc verdi kullandım, epley manevrasını sürekli uyguladım, pek işe yaradı diyemem. Sürekli aynı tarafa yatmamakta fayda var. Kafein ve tuzlu şeyleri bir süre bırakman lazım hatta bitirmek daha iyi olacaktır. Geçmiş olsun.


  • Uncle Sam  (06.03.20 21:11:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.