[]

Hasta bebeğim için özel sağlık sigortası

Bebeğim doğuştan kronik bir karaciğer rahatsızlığına sahip. Şu anda 6 aylık. Düzenli olarak kontrole gidiyoruz. Nakil vs ihtimali de var. Özel sağlık sigortası daha önceden yaptırmamıştım. Şu anda bebiş için özel sağlık sigortası başvurusu yapabilir miyim? kabul ederler mi? nasıl bir yol izleyebilirim? Araştırma hastanelerinde yeterli ilgiyi görmüyoruz.




 
Bildiğim kadarıyla sigorta yaptırmadan önce teşhis konulmuş hastalıkların tedavisinde özel sağlık sigortasından yararlanamıyorsunuz


  • data  (05.03.20 13:11:46) 
çoğu özel sağlıkta 18 yaş altına sizin sigortadan yararlandırabilirsiniz. onu araştırın bence.


  • hosein  (05.03.20 13:27:19) 
@data'nın verdiği bilgi doğru, ama hastalığın tanısının konulduğunu sigorta firması kendi kendine öğrenmiyorsa sigorta yapılıp 6 ay sonra anlaşmalı bir özel hastanede sanki daha önce tanı konulmamış gibi yapılabilir.

Bir de sadece bebeğe sigorta yapmıyorlar, anneyle beraber sigortalıyolardı yanlışım yoksa.

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
  • John Bloor  (05.03.20 13:29:43 ~ 13:29:59) 
sigortanın öğrenmemesi düşük ihtimal. çünkü 3 aylıkken ağır bir ameliyat geçirdi ve uzun süre yoğun bakımda kaldı. illaki kayıtlarına ulaşırlar.


  • catakutle  (05.03.20 15:44:33) 
En mantıklısı tamamlayıcı sağlık sigortası. Özel sağlık sigortaları birey olmadan çocuk için poliçe kesmez. Tamamlayıcıda ise bu şart yok fakat a sınıfı hastaneler de yok. Fiyatı da daha makul.

Yalnız doğuştan gelen rahatsızlıklar kapsam dışı kalabilir. Fiyat ve bilgi almakta fayda var.
  • kumulatifvergimatrahi  (05.03.20 16:33:21) 
Çok geçmiş olsun çok. İnsallah bebeğiniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Maalesef sigorta yapmazlar yaparlarsa da eski hastalıklardan muaf tutarlar ve sigorta primi çok yüksek olur. Yine de isterseniz sigirta acenteleriyle bir görüşün. Sanırım en mantıklısı sizin icin babasının ya da annesinin sgk sini kullanmak olacak. Söyle bir şey vardı mesela eşime Allianz sigorta yaptırmıştım bebegimiz doyduğunda ilk 15 gün içerisinde sigorta yapılırsa ömür boyu yenileme garantili Allianz bebeği olma hakkı veriyordu. Belki sizin özel sağlık Sigortasinin da bunun benzeri bir boşluğu vardır ya da yaptırdığınız testler de hastalıkla ilgili bir şey girmediyse doktor yine Sigorta yaptırabilirsiniz. Maalesef bunu pek sanmıyorum ama :/ insallah bir cozum bulursunuz


  • monkey  (05.03.20 18:14:19) 
Cok gecmis olsun. Ama sigorta yapmazlar, bulurlar hastaligi. Umarim hic gerek kalmadan bebeginiz cabucak iyilesir


  • oscar  (05.03.20 19:57:32) 
küçüğün o rahatsızlığı ve o rahatsızlığa bağlı olarak çıkabilecek diğer sorunlar muaf tutulur.
Umarım kısa süre içinde hiçbir önemli hasar olmadan sağlığına kavuşur.
anadolu sigorta 18 yaş altını ebeveyn olmadan sigortalayabiliyor.
  • d e j i n  (05.03.20 22:33:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.