[]

Vergi görüş mektubu

Az önce eve gelmişler , evde olmadığım için vergi denetleme kuruluna gelin alın mektubu dediler.

Ne için gelmiştir? Dükkan vs birşey yok bende.

Acaba iddaa oynuyorum ondan mı dedim ? :)

 
kulak arkana niyetlenmişlerdir :)
şaka biyana 2017 sonrası iş değiştirmelerde brüt maaşı eksik gösterdiniz diyip vergi cezası kesmeye başladılar.

ben gitmedim henüz, beni de çağırdılar. sonuna kadar gitmemeyi planlıyorum. nasılsa iptal olur ya da af gelir.
  • hosein  (04.03.20 11:49:04) 
Ben 2014 yılından itibaren aynı firmada çalışıyorum.

Korktum işin açıkçası. Bir iki kere bets10 falan oynadım ama sonra yasa çıkınca oraya da bulaşmadım. Dedim acaba ondan mı arıyorlar. Ki kaldı ki oradan da aldığım para maksimum 200 - 300 TL. :)))

paparadan yatırılmıştı
  • ondkz  (04.03.20 12:20:02 ~ 12:20:46) 
görüş için geldiler ise gitmenin sizin için bir problemi olmaz, hatta ileride oluşabilecek problemleri de engelleyebilir. Belki kurumunuz ile ilgili de bir durum olabilir.
@hosein iş değiştirmede ortaya çıkan basamak farkı için cezalar vs gelmeye başladı evet. Hatta yazdan beri geliyor parça parça ama bu durumdan pek bir kurtuluş olmuyor. Eğer siz görüşe gitmezseniz ve belge vermezseniz, vergi takdir kurulu doğrudan hakkınızda karar alıyor ki bu sefer ceza ve ödeme miktarı daha da artabiliyor. Ondan sonra ceza ve ödeme tebliği geliyor, vaktinde ödenmezse de direk e-hacizi koyuyorlar. KYK ödemeleri gibi davranmıyorlar ve gözünün yaşına bakmıyorlar.
Etraftan çok kişiye geldi, gidip görüşenler, ilgili dönemlerde eğitim harcaması gibi indirebileceği harcaması bulunanlar veya işi takip edenler, uzlaşma ve taksitlendirme ile bir şekilde hallettiler. Kulak arkası yapan bir iki arkadaşın da e-haciz ile uğraştığını duydum.
olayı takip edin, uzlaşma, taksit, indirim vs. haklarınızı kaybetmeyin.
  • cursor  (04.03.20 13:45:49) 
mükellef veya yakın zamanda ev, araba alıp satmadıysanız bilgi isteme amacıyladır. İstenilen bilgiyi verirseniz ceza kesilmez


  • dreamsandcolours  (04.03.20 13:46:01) 
Vergi denetim kurulu ücret basamak vs. Konularla ilgilenmez. Bu işler vergi dairesinin işleri


  • dreamsandcolours  (04.03.20 13:48:05) 
Yakın zamanda ev aldık. Ancak ev annemin üzerine ama ikamet eden ve krediye kefil olan benim. Bu durumda da bana böyle bir istek gelmesi normal mi. ?


  • ondkz  (04.03.20 14:17:24) 
Bundan dolayı çağrılacağınızı sanmıyorum. Çalıştığınız yer ile alakalı olabilir .


  • dreamsandcolours  (04.03.20 16:49:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.