[]

0 bulaşık yemek önerileri

Yeni bir eve çıktım da, mutfak berbat durumda. En az 2 günlük daha temizlik işim var. Bu arada ne gibi şeyler yiyebilirim 0 uğraş ve 0 bulaşık ama zararlı da olmayan? Akla direk muz geldi ama o da kesmez. Dışarıda yemeyi minimal tutmak istiyorum.

0 derken, ekmeğe nutella sürmek için kirlenen bıçak dahil istemiyorum. Plastik falan da genelde 100lü satılıyor onu da eleyelim şimdilik.


 
10lu satılıyor


  • fezagezgini  (02.03.20 22:52:13) 
dışardan yemek söyle


  • fezagezgini  (02.03.20 23:02:58) 
hocam mikrodalga varsa birşeyle ısıtıp mikrodalganın tabağında yiyebilirsin. tost yapıp peçetenin arasına sarıp yiyebilirsin ama ekmeği peyniri bıçakla kesmen lazım.

bıçak bile kirletmek istemiyorum demişsin. imkansıza bence. ufak tefek bir şeyler kirletmek lazım evde yemek için.

yada karşı komşundan iste. yiyip tabaklarını yıkamadan geri verirsin :)
  • morcivert  (02.03.20 23:25:00) 
ben de strec film onerecektim.


  • in vino veritas  (02.03.20 23:42:41) 
Ton balık ve Mısır konservesi.
Paketli çiğ köfte ve lavaş.
Konserve yaprak sarma, pilaki.
  • baal  (02.03.20 23:57:54) 
Yakınlarda migros var ise hazır bulgur pilavı satılıyor, üzerine yine hazır pişmiş tavuk yemekleri var onlardan ekleyip yiyebilirsin


  • Northern Mariner  (03.03.20 00:08:30) 
aç-bitir alıp ekmeğin arasına koyup yiyebilirsin.

çatal bıçak kaşık ve tabak kullanmak zorunda olmadığın başka bir kombinasyon düşünemedim.

ya da konserve alıp plastik kaşık kullanabilirsin.
  • plutongezegendegilmi  (03.03.20 00:11:52) 
Ucuzundan dilim tost peyniri, aç bitirli salam, ekmek alıp açıp açıp dürümle bunları. Tertemiz çıkarsın. Yanına biraz kiraz domates, fantezi olsun istersen kapıya biber falan eşlik edebilir.

Yine de 10lu plastik çatal al bence, 1 tencere de sossuz az yağlı makarna yap tencereden yiyebildigini ye, yanına da muz yersin. Yemek bitene kadar temizlik de biter. Ayrıca günün her öğünü yemek istersen, sabahları öğlenleri falan al yumurtayı haslansin at ağzına löp löp (haşlama kabı pek bulaşık olmuyor sudan geçir yeter.) öğlen muz yeşil elma, akşam makarna, ki çiçek yağı ile yaparsan ısıtmaya gerek de yok soğuk soguk ye midene otursun hem az yersin hem de masrafsız.
  • dedee gazuz neli  (03.03.20 02:53:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.