[]

Baba için yurtdışında dil kursu

Evet babam ingilizce öğrenmeye gerçekten hevesli görünüyor. Sanırım beni kıskanmaya başladı :) Bugüne kadar birkaç kere kısa süreli kursa gitti, bir süre ders aldı vs. Yani aslında temel bilgisi var. Aklında bir şey olduğu zaman fazlasıyla hatalı biçimde de olsa derdini anlatıyor. "My daughter, I very much learn English want" gibi.
Şimdi emekli olduğu için sanırım böyle bir şeye heves etti. 3 ay olur, 6 ay olur yurtdışında bir kursa gitmek istiyor. Maksat yerinde konuşsun, kaçamasın zorunda kalsın ve etkileşime girsin. Var mı böyle bildiğiniz kurumlar? Ya da nereyi tavsiye edersiniz? Ben nasıl bir araştırma yapsam bilemedim. Bu arada yaşı 50.
Teşekkürler...


 
(bkz: english time)


  • deeperdown  (25.04.10 16:57:08) 
yurt disi onermem, giden arkadaslarimin durumu cok kotu ve kantinci bile turkce ogrenmis o derece. yurt ici tavsiyeler de gelir birazdan.


  • erich  (25.04.10 16:59:23) 
berlitz'i onerebilirim.


  • zoch  (25.04.10 17:03:26) 
@erich
yanlış mı anladım acaba? yurtdışı kursuna gitmesin kantinci bile türkçe öğrenmiş ne demek yahu. kaldı ki zilyon tane kurs var ve afedersiniz ama yurtdışına çıktıktan sonra konuşacak insan veyahut o insanla iletişime geçmek zorunda kalacak olma ihtimalinin yüksekliği ile burdaki dil kursunda yabancı dili konuşma şansı/ihtimali arasında 3-5 dağ kadar fark vardır. her şeyi kurstan beklemeyeceksiniz tabii ki... burkina fasoya gidip orda da türkçe konuşan güruh insan bulursunuz sonra burkina fasoca konuşamadım konuşcak adam yoktu dersiniz.

english time, english first bi dönem hizmet veriyordu ve kaliteli bi öğretim kadrosu vardı. bi de gençtur ile iletişim kurun gençtur yaşını almış insanlar için hizmet vermiyor fakat onlar özellikle bu işin içinde olan bi kurum bu sebeple tüm sorularınıza en doyurucu cevapları ve diğer kurumları önerebilirler.
  • madyb  (25.04.10 17:52:53) 
english time mı! uzak dur.


  • madagaskar  (25.04.10 18:04:58) 
ayni egitimi veren yabanci egitmen buradaki dil kurslarinda da mevcutken ve orada babani dukkanlarda saticilar disinda kimse tinlamayacakken 10 milyar ustu para bayilman cok da umrumda degil dogrusu, ne halin varsa gor ne diyeyim.


  • erich  (25.04.10 19:06:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.