[]

koronavirüsü şimdi kapmak daha mı mantıklı?

doktorlar tüm dünyaya yayılacak diyor:

www.youtube.com

reddit'te insanlar tartışırken gördüm, virüsü şimdi kaparsak hastanede adam gibi muamele görürüz, birkaç ay sonra yoğunluktan hastanenin kapısına bile yaklaşamıycaz muhtemelen diyorlar.

 
doğru, hemen kapmalıyız ama nasıl ?


  • bilinmeyen artist  (21.02.20 11:14:47) 
sesli güldüm :D bundan daha mantıklı çok az şey gördüm.


  • veritaslibertas  (21.02.20 11:18:57) 
hayır mantıklı değil.
ilerde tedavi yöntemi geliştirilecek belkide tek bir iğne yada hapla tedavi edilebilecektir.

  • sizofren06  (21.02.20 11:29:37) 
@sizofren06, bunu da tartışmışlar. şöyle deniyor; neticede kısa zamanda tedavi bulunamayacak (yukarıdaki videoda uzman kişi de onaylıyor) ama diyelim ki bulundu, yine de bu ilacın, aşının veya her neyse bu tedavinin herkese kısa sürede ulaştırılması teknik olarak mümkün olmayacak.


  • makinelere tapan adam  (21.02.20 11:36:35) 
Bir kez kapan bir daha kapmaz diye bir şey yok. Cinde iyileşip taburcu olan iki kişide tekrar nuksettigi söyleniyor.


  • biseysorcaktim  (21.02.20 11:53:37) 
Şu an tedavisi yoksa hastaneye gitmenin nasıl bir artısı var?

Şimdi kapacağıma 1 yıl sonra kapayım. Belki bir yıl sonra tamamen tedavisi ya da aşısı bulunmasa da bugüne göre daha etkin önlemler alınabilir.
  • himmet dayi  (21.02.20 12:45:20) 
@himmet dayi, iyi ama eğer hastanenin bir faydası yoksa, neden batıdaki sağlık hizmeti koşulları daha iyi olduğu için ölüm oranları orada daha düşük deniyor?
sonuçta insanoğlu bu virüs hakkında halen yeterli bilgiye sahip değil, o yüzden ne desek boş.

  • makinelere tapan adam  (21.02.20 12:52:59) 
yani cok mantiksiz gercekten. domuz gribini dusun, ilk hastalanan insanlar öldü yok yere, birkac ay sonra tedavisi kesfedildi ve artik kimse domuz gribinden ölmüyor. siradan bir seye donustu domuz gribi olmak ayakta gecirenler bile var. ahah ama teoriye iyi guldum :))


  • in vino veritas  (21.02.20 13:00:13) 
ha bi de batidaki ölüm oraninin dusuklugu yayginligiyla ve etkinligiyle de alakali olabilir saglik kosullarindan cok. saglik kosullari tabii ki daha iyi batida ama maruziyet cindeki kadar olmadigi surece ölüm oraninin cindeki kadar olmasini zaten bekleyemeyiz.


  • in vino veritas  (21.02.20 13:01:56) 
@cureforlove, virüs epey ağrılı sancılı öldürüyor okuduğum kadarıyla. tabi yine de toplumsal vahşetten evladır.


  • makinelere tapan adam  (21.02.20 14:39:15) 
şaka yapmıyorum,

"doktorlar tüm dünyaya yayılacak diyor:" kısmını okuduğum an içime sevinç doldu

inşallah kimsenin bana yardım edemeyeceği şekilde kaparım virüsü
  • beyaz power ranger  (21.02.20 17:58:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.