[]

domain, hosting hakkında

Merhaba, web sitesi işlerinden anlamayan birisi olarak birkaç sorum olacaktı.

normalde wix'te kurulmuş .com uzantılı sitem vardı. dün hosting süresi dolmuş fakat sağdan soldan duyduğuma göre wix'ten daha iyi ve ucuz hosting hizmeti veren yerler de varmış.

az önce go daddy'den almak hosting almak üzereyken bir de buraya sormak istedim.

go daddy türkiye fiyatı 272 tl fiyat verdi. ama sistem almanya'da olduğumu görünce fiyat 155 dolarlık oldu. 3 katı daha pahalı hale geldi bir anda.

bu konuda bir tavsiyeniz var mı? çok çok ucuza hosting alıp programlarla siteyi ayarlayacak yazılım bilgim yok. o yüzden böyle arayüzleri hazır olan markaları tercih mi etmek zorundayım sizce?

 
Güvenilir her hosting firmasından alabilirsiniz, sadece host aldığınız yerin dns adresini domainin kayıtlı olduğu yere gireceksiniz, çok basit bir işlem.


  • John Bloor  (17.02.20 12:58:05 ~ 13:05:42) 
işte o yüzden soruyorum; kimdir bu güvenilir hosting firması
-hosting aldıktan sonra içeriğini wix vs gibi kolayca düzenleme imkanı var mı?

  • a man alone  (17.02.20 13:20:51) 
Ben bir ara dreamhost kullanıyordum. Fiyatı çok uygun ama yavaş bir serverdı. Alan sınırsızdı.


  • himmet dayi  (17.02.20 13:37:44) 
guzel hosting kullanabilirsin


  • winston  (17.02.20 14:27:25) 
merhaba, hosting aldıktan sonra sitenizin içeriğini yönetmek için size wix gibi bir panel sunmaz. Hosting sadece sitenize ait dosyaları koyacağınız harddisk şeklinde değerlendirebiliriz.

wix benzeri hizmet veren yerler size “içerik yönetim sistemi” dahil olarak bu hizmeti verirler ve klasik hosting bu işi yapmaz.

benzer olarak yönetim paneli olan bir site isterseniz google blogger alt yapısını kendinize ait domainde kullanabilirsiniz böylelikle hem yönetim paneliniz olur hem hosting ücretsiz hale gelir.

destek isterseniz mesaj atın yardımcı olayim, şimdi dışarıdayım mesaja akşam bakabilirim
  • avarel dalton  (17.02.20 14:56:13) 
hosting taşıma işini yapabileceksen güzel hosting +1

limitsiz olan paket yıllık 220 tl.
  • jugador  (17.02.20 15:01:19) 
guzel hosting'i tavsiye ederim.


  • kutukcu  (19.02.20 12:53:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.