[]

Android box alacağım sizin öneriniz var mı ?

162 liraya urun.n11.com

199 liraya www.gittigidiyor.com

289 liraya urun.n11.com

bunları gördüm internette.. Ne farkları var ? tv/uyum sorunu olan mı var ? hız mı az vs.. hiç bir fikrim yok..

AXEN tv aldım ucuz yollu smart değil ama.. smarta çevirmek derdindeyim.. Deneyimlemiş olanınız var mıdır ? Şuanda son model dokunmatik telefon almış ve hakkında hiç bir şey bilmeyen anneanne gibiyim ^^

 
işlemcisinden ramine vs bir çok faktör var değişken.
şu alet iyi bütçeniz yetiyorsa www.hepsiburada.com

  • veritaslibertas  (17.02.20 12:03:54) 
Google'ın şöyle bir cihazı çıkmış bunun hakkında ne dersiniz ? www.hepsiburada.com


  • denizmaniaherif  (17.02.20 12:11:51) 
ikisi farklı şeyler, chromecast telefonunuzun görüntüsünü televizyona aktarmaya yaran bir cihaz sadece. tv boxlar telefondan bağımsız çalışırlar.


  • veritaslibertas  (17.02.20 12:14:04) 
@veritasliberktas O zaman diyorsunuz ki wifi olmayan bir evde google'ın ürünü daha çok işe yarayacak.. Telefonda açaccağım tv de seyredeceğim ? Telefonda ne yapıyorsan özetle tv de görme fırsatı mı yani ?


  • denizmaniaherif  (17.02.20 12:27:27) 
İlk ikisi zaten çöp, sakın alma. 4 çekirdekten aşağısını alma, 3gb ram'den aşağısını alma, 16gb'dan küçük olanını alma.

Önerim en az 4 çekirdekli, en az 4gb rami olan, minimum 32gb hafızalı, 4k destekleyen bir gpu'su olan bir kutu alman. Yoksa oldukça kötü bir android tv deneyimi yaşarsın.

Acelen yoksa aliexpress'ten sipariş vermeni öneririm, yarı yarıya ucuza gelir.
  • kimlanbu  (17.02.20 12:41:13) 
o zaman @veritaslı'nın dediği modele geri dönüyoruz. Of o da çok para.


  • denizmaniaherif  (17.02.20 13:51:48) 
mi box ı geçen bir arkadaş 360 liraya aldı. kampanya kovalayın denk geliyor arada bir.


  • inheritance  (17.02.20 13:58:48) 
Ne için kullanacaksın? Netflix ise hepsi çöp görüntü verir. (Mi box hariç)

Netflix için chromecast 3 ya da amazon fire tv stick alabilirsin. Chromecast kullanıyorum, wifi olmadan kullanamazsın.
  • han20  (17.02.20 14:55:24) 
@han20 chromecast telefondaki görüntüyü ekrana yansıtıyorsa neden wifi'ye ihtiyaç duyuyor ki ? Netflix kesinlikle.. ve arada youtube da kullanmak isteyeceğim.. Sadece telefon görüntüsünü de aktarsa wifisiz iyi olacaktı.. :/


  • denizmaniaherif  (17.02.20 15:03:57) 
Chromecast tv ekranını yansıtıyor demek çok sığ bir yorum. Youtube ve netflix kullanacaksan kesinlikle chromecast al. Telefondan sadece komut gidiyor birşey izlerken. Telefon meşgul olmuyor yani. Istersen tamamen kapat telefonu. E hani sadece ekran yansıtıyordu?

Netflix olmazsa olmaz ise. Chromecast, fire tv ve mi box'dan başka alternatif yok.
  • han20  (17.02.20 20:33:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.