[]

kedi maması sorusu?

malum markaların fiyatları inanılmaz yükselmiş arkadaşlar. alınca da uygun olsun diye 10 kg ve üstü paketlerden alıyorum, hazır şimdi indirimler de varken alayım kafam uzun süre rahat kalsın dedim.

Araştırdım şu an bütçeme göre olan mamalardan biri purina cat chow sterilised hindili 15 kg,

diğeri de felicia sterilised hypoallergenic urinary care somonlu 12 kg

bu mamalardan kullananlar varsa olumlu ya da olumsuz yorumlarını duymak isterim. internette gördüğüm kadarıyla kullananlar memnun ama tabii o yorumların yüzde yüz objektif olabileceğine de çok güvenemiyorum. o yüzden tarafsız gözlere ihtiyacım var.

cevap yazanlara şimdiden teşekkürler, sevgiler...

 
valla sizin kedi özel bir kedi diye anladım fiyatları görünce. bizimki bunu yiyor bayıla bayıla www.temizmama.com çok memmnunum fiyatından.


  • delidiyorum  (14.02.20 10:37:25) 
eğer ki illa bu seçeneklerden biri olacaksa kesinlikle purina.

temimama ile ilgili muammalar büyük. fanları bok sürdürtmese de birebir tüm veterineler kaçının bu mamadan diyor.

biz proplan kullanıyoruz o yüzden ben de biraz purina milliyetçisiyim galiba.
  • kablelvuku  (14.02.20 10:52:24) 
@delidiyorum ya aslında karşılaştırınca benim mamalar kilo başına daha ucuza geliyor :) cat chow 15,65, felicia 19,60 tl oluyor. bonacibo 24,50ye geliyor :)

bonaciboyu bir ara kullandık ancak çok ishal yaptı alışamadı. sokaktaki kediler için ya onu ya da miçoyu alıyorum ama evdekine iyi gelmediği için farklı markalar denemek zorunda kaldık.
  • kakamelsokoban  (14.02.20 10:54:01) 
illa ikisinden biriyse purina+1
zaten diğer hypoallergenic mama, bir alerjisi yoksa gerek yok.

  • veritaslibertas  (14.02.20 10:59:05 ~ 11:01:25) 
Feliciadan çok memnun kalmıştım.


  • surekliyorguninsan  (14.02.20 14:40:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.