[]

İzmir Havalimanı Araç Kiralama Hk.

Merhabalar,

İzmir Havalimanından 3 günlüğüne araç kiralayacağım,

Tecrübesi olup, öneri yapabilecek var mı ?

 
havalimanında bir çok firmanın ofisi bulunuyor. bildiğiniz herhangi birinden kiralayabilirsiniz kurumsalların hepsi var sanırım. zeplin fiyat olarak en son diğerlerinden hep uygun oluyordu çok kereler kullandım tavsiye edebilirim. onun dışında dokay var güvenilirdir.
kurumsalları zaten biliyorsunuzdur, bunları onlar haricinde opsiyon olsun diye yazdım.

  • veritaslibertas  (13.02.20 09:35:43) 
@veritaslibertas bazı havalimanlarında kurumsal da olsa daimi bir sorun oluyor. Kullandığınız ve sorun yaşamadıklarınız benim içim kıymetli, not ettim. teşekkürler.


  • achilles  (13.02.20 09:44:59) 
istediği kadar kurumsal olsun, sonuça orada çalışanlar da ücretli eleman. daha önce kiralayıp farkına varmadan aldıkları çizikli, vuruklu araçları sizde olmuş gibi gösterebilirler. Benim bi alışkanşığım var iki üç defa (biri yurtdışında) kazıklanmamı önledi. aracı teslim alırken görevli yanınızdayken tüm arabanın sağını solunu fotoğraf çekin. özellikle vuruk, çizik varsa. ondan sonra şurası şöyle olmuş burası böyle olmuş dediklerinde fotoyu açıp ben aldığımda vardı diyebiliyorsunuz.


  • bidakikanizialicam  (13.02.20 17:50:12) 
@bidakikanizialicam

bunu dediğiniz iyi oldu,

Detaylı bakıp fotoğraflamak mantıklı.
  • achilles  (14.02.20 12:03:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.