[]

gece mail atmaca

diyelim üniversite hocasına gece mail atılır mı? saatten dolayı atmamak mı gerekir yoksa nasıl olsa mail bu, şahsi telefonuna mesaj atmıyoruz sonuçta diyerek atsak olur mu?




 
Bu saatte atarsan bence çok büyük sorun değil ama gece 3'te falan atarsan uygun olmaz. E-posta adresini telefonundan kontrol ediyor olabilir. Bana gece mail atıyorlar diye Turkcell'e sövmüşlüğüm var.


  • himmet dayi  (12.02.20 23:14:10) 
Bu işin doğrusu mesai saati içerisinde mail atmak ancak ben pek dikkat etmiyorum, bir zararını görmedim. Hocayla bağına göre değişmekle beraber ben, danışmanıma gece 2'de de mail atıyorum, 4'te de. Tanımadığım hocalara mail attığımdaysa kişisine göre cevap geliyor, bazen gece 3'te bazen mesai başlayınca.


  • E.  (12.02.20 23:28:11) 
mail'in saati olmaz ki? sms değil, whatsapp değil. benim 12'de atmışlığım var. kıl bi adamsa atma. benimki şeker gibiydi.


  • mehmed resad  (12.02.20 23:29:31) 
En güzeli sabah 6'da atmaktır. İlk sizin mailinizi görme ihtimali artar.


  • ohmho  (12.02.20 23:31:43) 
Ben atıyorum, bugüne kadar kimseden gece atılmaz diye bir şey duymadım.


  • Amaranta ursula  (12.02.20 23:33:58) 
gmail'de zamanlayıcı mevcut
outlook'ta ise gönderilme kutusundan belirli bir saatte gitmesini sağlayabiliyorsun - ama pc açık kalmalı bunun için

[sorunun amacı 'gece mail atılır mı' olsa da kuşkuda kalınan durumlarda zamanlayıcı kadar iyi bir şey ondan şeyettim]
  • calucifer  (13.02.20 01:32:14 ~ 01:44:36) 
Her gelen mailde telefonu bildirim çalan biriyse uykusunu bölebilirsiniz.


  • John Bloor  (13.02.20 07:37:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.