[]

Psikolojik manyak mıyım?

Kendi kendime çözemediğim şey şu;
Bişey yerken; yemek, çerez, cips vs ne olursa ağzıma doldurup yemekten keyif alıyorum. Kahvaltıda önümdekileri tek tek yemek tat vermiyor, peynir, zeytin, domates, biber aynı anda birer lokma ile ağzımda olmalı. Sanki hepsinin tadını ayrı ayrı alabilince memnun oluyorum. Tek tek yerken hik yeme hazzı duymuyorum. Önceleri aç gözlülükle ilişkilendirdim, ama baktım ki konu o değil, bi çuval çiğdem koyun önüme ağzımda biriktirip 8-10 tanesini çiğnemeden çuvalı yesem boş. 5 tane verin avucuma tek tek biriktirip yedim mi mutlu oluyorum.
Ben manyak mıyım, psikolojide bi karşılığı var mıdır?


 
psikolojik manyak nasıl bir tabirdir ki? mesela fıtığı olan biri karaktersiz bir fıtık mıyım diye mi soruyor?
psikolojik olarak bir tanısı yok ama aç gözlüsün. git kan şekerine baktır.

  • mikahakkinen  (12.02.20 13:47:10) 
ben buna görgüsüzlük derdim.


  • Bruce  (12.02.20 13:57:44) 
Senin de öyle yiyesin geliyor demek ki. Gayet normal. Millet ne meraklı farklı olacağım diye kendine etiketler koymaya falan.


  • wmeh  (12.02.20 14:13:41) 
Görgüsüzlük.


  • chitosan  (12.02.20 14:56:31) 
"psikolojik manyak" ne demek? psikolojik olmayan manyak da var mıdır acaba tıp literatüründe, endokrinolojik manyak yahut romatolojik manyak gibi?...
ilahi erty_ksk... siz kuzum, "psikolojik manyak" mısınız ki, "psikolojik manyak" olup, olmadığınızı sorgulama ihtiyacı duyuyorsunuz?

  • pangea  (12.02.20 15:24:52) 
Ağzıma doldurmak derken farklı tatları bir arada almak ya da tek bişeyden bikaç tane yemekten bahsederken baya tıka basa yediğimi canlandırmışlar sanırım. Tıka basa ağzımı doldurup oyle görgüsüzlük yapmadığımın farkındayım :)
Yani ağzıma bi tane badem atıp çiğnemiyorum, 2-3 tane atmaktan bahsediyorım öyle bi avuç dolusu ağzım kapanmayacak şekilde de değil oha yani :))

  • erty_ksk  (12.02.20 15:26:42) 
Psikolojik manyak tamlamasına neden taktınız bu kadar? Filmden bi replik işte hepsi bu.
Bkz: Vizontele

  • erty_ksk  (12.02.20 15:36:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.