[]

Şöyle Bir Başucu Lambasını Alır Mıydınız ve Ne Kadar Para Verirdiniz?

İki soru başlıkta...

1. i.hizliresim.com

2. i.hizliresim.com

3. i.hizliresim.com

4. i.hizliresim.com

Çam ağacından ve tamamen el yapımı...

Diğer cevaplardan etkilenmeden bağımsız bir yorumda bulunursanız çok daha iyi olur benim için.

(Tik’ler hemen)

 
Ampulün üstüne gelecek şekilde şapka tipi bir şey olsaydı düşünebilirdim ama bu haliyle almazdım açıkçası.

merak ettim biraz araştırma yaptım, bu tip ürünler baya var ama ben fazla sade buldum bu tarzı.

bu tip bir şapka bence hoş olur, (ayı, kurt, geyik vs.)
encrypted-tbn0.gstatic.com

şapkasız olacaksa da ağaçta bu tip bir motif olabilir mesela,
i.pinimg.com
  • mesa  (10.02.20 22:42:30 ~ 22:55:46) 
açıkçası ben böyle ağaç/ahşap temalı konsepti pek sevmiyorum ama o tarz bir köşem olsaydı alırdım hocam . güzel bir ürün yani. hoş duruyor.


fiyatı konusunda maalesef tam bir özürlüyüm ama. salonum veya yatak odam bu tipte bir mobilyayla tamamlanacak gibi olsaydı 100 lira da verirdim 150 de ne bilim 200 de verirdim yani. ürün değerlerini tartmakta çok başarılı değilim.

200 ü aha bu olunca salon tamamlanacak psikolojisine girdiğim sınır için belirledim. onun üstünü vermezdim açıkçası. 100 liranın altı olsa da pek düşünmeden koyayım dursun köşede kafasıyla verirdim.

skalayı ona göre oluşturdum.

buradan bu ürüne bir satış fiyatı belirleyeceksin galiba. o yüzden bence insanların gelir seviyesini de göz önünde bulundurmalısın diye düşünüyorum. o yüzden kendi aylık gelirim hakkında bir fikir vereyim.

orta direk denilen tabakanın bir üstünde kalıyoruz diye tahmin ediyorum aileme giren toplam gelir bakımından. zengin değilim ama yaşamla alakalı bir güçlük de çekmiyorum.bendeki kasa o kasa yani ona göre tartarsın.
  • syozkn  (10.02.20 22:51:13) 
tahta rustik lambalar aldım salona çok da hoş durdu ama onda en azından biraz hasır halatla sarma bişiler var :) bu bu şekli ile fazla doğal üstüne bir şey lazım sanki...


  • omonia  (10.02.20 22:53:23) 
Ampulü kapsayan bir şey olsa iyi olur. Bu haliyle çok goz alır gibi duruyor. Bu yüzden ben kullanmazdım.

Benim bunu koyacak bir köşem ya da uygun bir masam yok. Olaydı düşünürdüm. Üstüne kendim bir şey koyardim. Sade ama güzel duruyor.
  • biseysorcaktim  (10.02.20 23:01:19) 
Bu kadar detaylı ve itinalı cevaplar için teşekkür ederim öncelikle... Açıkçası kendime yaptım bunlardan 2 tane ve evet “sıkıcı” derecede basit görünüyor olabilirler, tam bana göre! Böyle bi’ “fena değil” gözükünce de, “yapıp satsam kaça alıcı bulabilir?” diye az önce düşündüm ve fikirlerinizi merak ettim.

Cevapları okuyorum, bekliyorum...
  • nevarki  (10.02.20 23:05:21) 
ben almam, el yapımı olması bunun bildiğimiz kesilmiş ve punch ile delinmiş bir kütük olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

ben istedikten sonra, tüm teknik, mekanik bilgimi bir yana bırakarak söylüyorum, çok basit şeylerden, sadece nehirden topladığım taşları sıcak silikonla yapıştırmak suretiyle bile bunun 1000 katı daha güzelini yaparım.

böyle şeylere çok gülüyorum açıkçası. kusura bakma. bu benim için estetik bir obje veya bunu yapman bir yetenek, yaratılıcılık değil.
  • hem şişko hem deli  (10.02.20 23:09:22) 
Bildiğimiz kütüği delmek suretiyle, içine uygun bir duy oturtmak ve matkap ile kablo bağlantısı için delmek... Çok düz!

Çok çirkin de olabilir tabii ama gülünecek derecesi benim için anlaşılmaz, hele bunun bir yetenek ya da yaratıcılık olduğunu iddia etmezken... “Kusura bakma”daki nezaket ve cevap benim için yeterli yine de...
  • nevarki  (10.02.20 23:17:59) 
Hayatta almazdım benim tarzım degil. homekitnews.com Ben söyle bir şey kullanıyorum Apple home dan kontrol edebiliyorum hem de sınırsız renk seçeceği var. Bu tarz şeyleri sevdiğimden olabilir. Tavsiye ederim bu arada.


  • monkey  (10.02.20 23:47:33) 
ben sevmedim açıkçası, çok kaba ve tasarıma dair bir şey yok üzerinde
bir de direkt olarak ışık almak yerine ışığı kıracak bir şapka, bez vs olmalı diye düşünüyorum

  • superb  (11.02.20 09:03:56) 
almazdım.

-kaba
-ampul açıkta duruyor
-evin diğer eşyaları uygun değilse at-kelebek ilişkisi olur
  • sir gawain  (11.02.20 09:58:47) 
bana hitap etmiyor


  • gazozailacatmauzmani  (11.02.20 10:03:12) 
Ekşiduyuru yönetimi argo bir deyim kullanınca hemen siliyor ama yumuşatarak kullanacağım. At kulağında kelebek gibi duruyor.

Ahşapta vernik yok, duy kabak gibi görünüyor, kablonun çıktığı bölümde esnek kablo rekoru yok. İlkokul öğrenci projesi gibi duruyor. Ben bu kadar amatör bir işe para vermezdim.
  • kimlanbu  (11.02.20 10:21:08) 
ben almam. cunku estetik degil bence. isik cok acikta. bir de kendim yapabilecegim seyi satin almam.

ama bu tarz seyler moda oldugu icin illa ki alici bulursunuz. fiyat olarak da 100tl civari uygun galiba.

www.sukulentler.com

yapmaktan da keyif aliyorsaniz yapip atin kenara birkac tane, en kotu ese dosta hediye edersiniz.
  • jimicik  (11.02.20 10:37:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.