[]

personal trainer konusunda çok sorum var

tamamen cahil olduğum bir konu, o yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var.

amaç; düzenli spor alışkanlığı kazanmak (yürüyüş/koşu, hatta ilerleyen dönemlerde bu yarı maratonlara falan katılım).

yer: izmir

akşamları iş çıkışı ve hafta sonları. havalar erken aydınlanmaya başlayınca sabah erken saatlerde olur.

nasıl ve nerden bulmalıyım? nelere dikkat etmeliyim? yani gerçekten bu işi düzgün yapan bilinçli ve eğitimli birine ulaşmak istiyorum. fiyatları nasıl? yani uçuk kaçık rakamlarsa giremem o yükün altına.

kendin çık yap yorumları gelir belki, lanet olsun ki yıllarca sürdürdüğüm alışkanlığıma, disiplinime dönemiyorum son 7-8 yıldır. çok uğraşıyorum, başlıyorum, motive oluyorum ama bir noktada patlıyorum. sol dizimde ödem var, farkında olmadan yanlış şeylerde yapıyorum, sonra ağrı sızı çekiyorum boşuna. en azından yanımda eğitimli biri olsun istiyorum.

 
Alsancak için çok iyi birini tanıyorum önerebilirim ulaşırsan.


  • veritaslibertas  (07.02.20 17:21:34) 
Haftada 2 personal traineri gor, 2 gun de kendin calisacak sekilde plan yapin. Atiyorum Pazartesi Persembe trainer, sali cuma sen tek basina gibi. Oyle bir rutin oturtabilirsiniz ve asiri pahali olmaz haftada sadece 2 gun trainera para odeyecegin icin.


  • hot potato  (07.02.20 18:16:47) 
Gerçekten bilinçli , eğitimli "trainer" bulman çok çok düşük ihtimal. Dolayısıyla, bence yapman gereken şey, yakınlarındaki spor salonlarının hangisinde bu kişilerden varsa orada gidip başlaman ve içlerinde en motive görüleni ile çalışman. Nispeten daha bilgili birisi olsun diyorsan da söyleyeceğin sihirli sözlerden bir tanesi "sadece egzersizlerin değiştiği bir programdan ziyade, farklı antrenman teknikleri ile de çalışmak istiyorum" olacaktır.

Ancak motivasyon işi kişinin kendisinde bitiyor. "Trainer ile çalışıyorum" deyip de iki haftadan sonra bin bir bahaneyle antrenmanlarından kaçan bir sürü insan var.
  • henchman  (07.02.20 21:07:49 ~ 21:08:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.