[]

Taraklı ayaklar için spor ayakkabi

Ayaklarımin hem önü geniş hem de daha önce sol ayagimin parmağı kırıldığı için fazla hassas. Öne doğru incelen ayakkabıları 1 saatten fazla giyemiyorum. Özellikle basparmagimi çok ağrıtıyor. Velhasili 400 TLyi geçmeyecek bir spor ayakkabı oneriniz var mıdır?
Kadın erkek fark etmez ikisinde de 40 bulunuyor.



 
spor mu yapacaksınız yoksa günlük mü kullanacaksınız


  • malheiros  (04.02.20 20:57:46) 
Skechers in extra wide olanina bakabilirsin.


  • duptıs  (04.02.20 21:05:40) 
Estetik kaygin yoksa tarakli ayaklar icin ortopedik medikal ayyakkabi ureticileri var. Ayak numarana bicimine gore yapiyolar. Anneme doktoru tavsiye etmisti onda da tarakli ayak sorunu vardi. Hazir marka olarak da skechers ve ucuz alternatifi polarisin asiri yumusak kumasli esneyen 5 nokta ortopedik ayakkabilarina bi bak.


  • hindistan cevizi  (04.02.20 21:49:10) 
Tempolu yürüyüş ve günlük kullanim


  • Kyhn  (04.02.20 22:15:51) 
forelli diye bir marka var. geniş ayakkabılar satıyor. hanımda benzer sorun vardı çok rahat etti. bende bir şey yok ama bende geniş aldım normal ayakkabıdan çok daha rahat geldi. ama geniş modellerinin sporu var mı emin değilim.


  • morcivert  (04.02.20 23:39:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.