[]

Video Çekimi için hangi Telefonu almalı

Öncelikle belirtmeliyim ki valla billa araştırdım :) ama araştırdıkça işler daha da karıştı...
Ne çok telefon çıkmış ben yaşlanalı, ne çok marka ne çok model, kafam iyice karıştı...

Sorum şu benim için kaliteli videolar çekmek önemli, dolayısıyla alacağım telefonda en önemli özellik bu... Eşimin note 9'undan gayet memnunuz aslında ama fiyatları hala bir tık yüksek geldi (ancak en iyisi budur bu fiyat aralığında derseniz gene note 9 alırım).

Fakat mağazaları gezin oppo reno 2z önerdiler (Fiyat olarak da çok daha uygun note 9'a göre), kamerası falan da daha iyi gibi sanki (48 mp (iyilikden anladığım bu benim:)) ya da biraz araştırınca huawie pro20 var gene çok iyi denilen.. işte buralarda gidip geliyorum ve kafam iyice karıştı, yarına kadar almam gerekiyor telefonu, dolayısıyla her türlü tavsiye benim için çok değerli...

Not: fiyat aralığım maks 5-6 bin civarı ama ne kadar uygun fiyat o kadar iyi tabi (bu yüzden sanırım oppo reno 2z bayağı bir çekici geldi :))

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler

 
Video konusunda samsung'un amiral gemilerinden daha iyi telefon şu anlık yok. Hem ois destegi, hem renk skalası ve işlenmesi, hem de odaklama kabiliyeti cok başarılı 4k 60fps destegi de var, ayrica selfie kamerasinda otofocus özelliği mevcut. S10 serisine bakın. Fotograf kalitesi deseydiniz s10'dan zoom konusunda iyi telefonlar var ama video ayri bir departman.
Reno2z donaniminin fiyatina oranina göre cok pahalı. Fiyat fayda oranina bakarsak note8pro, mi9t, ve mi note10 başa oynar. P30pro veya s10 serisinden vazgeçmeyin iyi bir video istiyorsaniz ki p30pro 4k60fps çekemiyor.

  • karacigerim vur kadehlere  (04.02.20 13:00:44 ~ 13:02:05) 
Samsung ve iPhone'un amiral gemilerine bakmak lazım. Diğerleri bütün olarak bakıldığında eksik kalıyor bazı yerlerde. Videoda ben iPhone taraftarıyım. Ters ışık ve gece performansı, odaklanma hızı ve tutarlılığı daha iyi gibi geliyor.


  • orient blue  (04.02.20 14:05:01) 
en iyi kamera performansı şuan google pixel telefonlarında, ne iphone ne samsung daha yanına yaklaşamadı.


  • nahtoderfahrung  (04.02.20 15:22:34) 
arkadaşım xiaomi ile 1080p youtube videoları çekiyor evde. hangi model bilmiyorum.


  • 9kuyruklukedi  (04.02.20 15:27:30) 
one plus 7 pro'nun da inanılmaz bir kamerası var.


  • pangea  (04.02.20 17:12:52) 
5-6bin tl denmiş iphone amiral gemisi ve türkiye'de satışı olmayan google piksel tavsiye edilmiş.


  • karacigerim vur kadehlere  (04.02.20 18:50:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.