[]

thy pilot alımı

Geçen sene, 10 haziran 2019'da ilan verilmiş ve 29 ağustos 2019'a kadar başvuruların alınacağı yazılmış (www.sozcu.com.tr)

Bu başvurular yılda 1 kez mi oluyor?

Eğer bu sene de başvuruların ağustos'un sonunda biteceğini düşünürsek önlisans mezunu birisinin toefl'dan yeterli puanı (toefl ibt'den 60 ve speaking minumum 18) almak dışında başvurulara hazırlanmak için yapabileceği ekstra bir şey var mı?

Geçen sene imza atılan senet 140 bin mi yoksa 160 bin euro mu idi?

Eğitimden sonra çalışılmaya başlandı(10 yıl boyunca maaş kesintisi oluyor diye biliyorum) ve diyelim 3-5 sene sonra sağlık problemi çıktı, o zaman thy yine de borcunu istiyor mu?

 
Yılda kaç defa alım olacağı ya da olup olmayacağı tamamen THY’nin ihtiyaçlarına göre değişiyor.

Başvuru şartları değişiklik gösterebiliyor. Bir önceki başvurudaki şartlar genişletebiliyor, ya da daha sıkı hale gelebiliyor. Başvurulara hazırlanmak için yapılacak başka bir şey var mı bilmek zor. Bir sonraki alımda önlisans mezunlarını almayabilirler de.

En son 140bin Euro idi ama bundan emin değilim. Kesin bir şey demeyeyim.

Sağlık sorunu yüzünden ayrılanlardan parayı almıyor.
  • levpontryagin  (02.02.20 18:14:41) 
* başvurular ihtiyaca göre oluyor. belki hiç ilan açmayabilir. belki 3 ilan bile açabilir. şartlarını ihtiyaca göre değiştiriyorlar. çok ihtiyaç olursa şartlar düşüyor.
* 160 a imza attılar diye biliyorum. emin değilim.
* sağlık problemi çıkarsa ground ediyor. yani yer görevi veriyor diye biliyorum. borç ne oluyor hiç fikrim yok.
  • morcivert  (02.02.20 21:38:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.