[]

Ben Denyo Muyum?

Selam 1 yıl ince ki kız arkadaşımın beni madiklemesinden sonra buradan aldığım fikirler sayesinde çabuk atlatmıştım ayrılık evresini. Şimdi yine bir madiklik ile karşı karşıyayım ve yardımınıza ihtiyacım var.

Not: Burada ki madiklik kelimesi kazık atmak anlamında kullanılmamıştır, başka cümle bulamadım o nedenle.

1 yıla yakın bir ilişkim var Ben istanbul o Bursa da Yaşlar 28 işinde gücünde insanlarız, bu aradaşın daha önce bu kadar uzun süreli ilişkisi olmamış, tecrübesi yok ilişki konularında ki kendısıde sık sık dile getiriyordu. Kafasında hep soru işareti vardı zaten ben sorumluluk alamam, bencilim, yürütemem bu işleri üzerim seni diye ama benim dna larımda denyoluk olduğu için, hallederiz hayatım, ben sana yardım ederim, kendine güven, ben her zaman yanındayım, üzerime ne düşüyorsa yaparım dedim. Yaptımda, ayda 1 pastane de görüşüp ayrılıyorduk, tatil, aynı evde kalmak falan hak getire. Hiç bi zaman ''ama yaş kemâle erdi millet evlenir biz hala pastane de takılıyoruz'' demedim. Ailesi ile sorunları vardı ilişkiyi ikinci plana atıp ilgilendim, işinden memnun değildi, istanbulda iş bakmak için heveslendirdim, oturtturdum yanıma cv hazırlattım, tek tek başvuruda bulundurum. Bu arada bunları oda istiyordu ama içinden bir itici güç gelmiyordu.

Velhasıl kelam öyleyken böyle, geçen gün ya seni çok seviyorum ilk defa aşık oldum, bana çok şey yaptın, çok derdimi çektin ve biliyorum ömür boyu çekemezsin sende bir yerde patlarsın yarın öbürgün sıkıntı olur yol yakınken vaz geçelim dedi. Bende kendısıne onun düşündüğü gibi bir düşüncemin olmadığını ve hiç olmayacağını ölüm dışında çözülemeyecek herhangi bir sorunun olmadıgını korkmaması gerektiğini eğer seviyorsan ben yine yardım ederim içinde ki korkuları atmak için dedim. Ama kabul etmedi, Şu an iki gündür konuşmuyoruz ( bu konuşmama işi benim talebim ile oldu).

Kendisi kariyer kariyer diye deliren bir beyaz yakalı, ben ise makam, zamn falan filan değil huzur adamıyım. Denyoluk mu yapmışım gerçekten çözeriz sorunları demekle ?
Bana fikirlerinizi beyan eder misiniz ?

 
Bu çok aşığım ama sorun sende değil bende, seni üzmeyeyim derken senden bir şey olmaz yol yakınken dönelim demiş. Kariyer hırslısı beyaz yaka dediğinden yola çıktım.

Sen sevmişsin demişsin ama çok takılma, engelle geç. Bir cacık olmaz o ilişkiden
  • KaraSakall  (31.01.20 23:04:01) 
bu vakada, kadin cinsi erkek cinsinden hoslanmiyor. takilmayin efendim, geciniz. sana kiz mi yok olum?


  • Leonardo~Da~Vinci  (31.01.20 23:42:23) 
Seni gözden çıkarmış, işi yokuşa sürüyor. Yapacağını yapmışsın bundan sonrasını zorlama bence.


  • dedi ve gitti  (31.01.20 23:44:09) 
Iliski olur mu olmaz mi bilemem de olmasa senin ruh sagligin icin daha iyi olur. Cok yipratici bi sey anlatmissin yapma bunu kendine.


  • hindistan cevizi  (01.02.20 00:01:21) 
olmuyorsa devam etmemek lazım, zorlamamak lazım. her zaman olacak diye bir kuralda yok. emin ol sana uyacak birisi denk gelir. gelmezse de boşver hayırlısı böyleymiş de.

diğer bir konu o civcivli zamanlarda herşeyi kabul edip he diyip içine atmamak lazım. atıyorsun atıyorsun sonra sen patlarsın bu sefer. erkek milleti biz çok yapıyoruz bunu. ilk zamanlarda biraz daha mantığa da pay vermek gerekiyor bence ciddi ilişkilerde.

son olarak denyoluk değil. tecrübe bence. bundan ders alınıyorsa benzer şeyler olmuyorsa sorun yok. ama aynı şeyler 3-4-5 diye gidiyorsa o zaman denyoluk denilebilir.
  • morcivert  (01.02.20 00:15:38) 
Hepinize çok teşekkür ederim, tanımadım insanlarsınız ama o kadar rahatlattınız ki içimi, allah razı olsun herbirinizden.

Anlamadığım şey şu, insan seviyorsa ve karşında ki hayat arkadaşın olacak kişi her sorunumuzu çözeriz ben yanındayım tarzında yaklaşıyorsa daha ne ister ki hayattan, gerçekten sorguluyorum bunu, iş,ev,para,araba bunlar hep olur. Önemli olan ben işsizken,parasızken,evsizken hasta olduğumda yanımda olacak birisi değil mi ?
  • paramolacak  (01.02.20 11:23:24) 
(bkz: hipergami )


  • KaraSakall  (02.02.20 00:53:01) 
karasakal+++
bunun gibi kadın irrasyonelliklerini bloklamak için flört diye bi şey çıkardılar. aynı anda 10 kişiyle birden görüşüyosun. kim tutarsa

  • mimo  (02.02.20 01:39:02) 
Oha be , bu bildiğin bilimsel bişeymiş, yani bu kadın arkadaş - Evet dostum seni seviyorum aşığım sana , ama benim benden daha üst biriyle birlikte olmam lazım mı demiş bilinç altında bana. Bu öğrendiğimi bundan sonra ki denyoluklarımda kullanacağım çok sağolsun galyalı kardeşlerim. Bu arada tik vermeye çalıştım olmadı tarayıcı değiştirip vereceğim.


  • paramolacak  (02.02.20 01:49:15) 
1- Kadın sevmiyor.
2- Hadi diyelim ki dediklerinde samimi ve bir sekilde aşıp evlendiniz. Bu yapıdaki bir insanla mutsuz olursunuz. Direk kurban rolüne bürünmüş ve mantiksiz hareket ediyor çünkü. Insanların huylarını kolay değiştiremezsiniz. Yarın baska bir sorunda mantikli çözüm aramak yerine kolaya kaçmayı ya da çözümü tamamen sizin üstünüze atmayı seçecek. Ve bunu oyle bi duygu sömürüsüyle yapacak ki (belki kendi de farkında olmayarak) siz hep kendinizi yetersiz hissedeceksiniz. Yürümez üstadım evlilik mantık yoksa..

  • alonazik  (06.02.20 02:15:33) 
bu kız sağlıklı değil. bırak kendi haline.


  • piremses  (06.02.20 08:20:16) 
1-kadınların kırmamak için söylediği sözler. sevmiyor. direk ayrıl. hatta muhtemelen başkasını bulmuştur, başkası ile olayı netlik kazanmamışsa bile bir kız bunu diyorsa, bunu söylediği adamı kullanmış ve artık aklında başka birisi vardır.

2-bir ara kahve içelim.
  • mobydick  (06.02.20 19:32:40 ~ 19:33:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.