[]

bir bankanın maaş müşterisiyken iş değişikliği

selamlar, daha önceki iş yerimde maaş hesabım garanti'deydi. maaş hesabı olmanın ücretsiz eft gibi kaymakları var bilirsiniz. şimdi iş değişikliği yaptım ve yapı krediye geçtim.

soru: benim garantideki bu maaş hesabı avantajım ne kadar süre devam edecek? şirket mi bildiriyor nasıl işliyor süreç?

çok teşekkürler

 
Birkaç ay önce benzer bir süreç yaşadım. İşbank'tan Yapı Kredi'ye taşındı maaş hesapları. İş Bankasındaki bahsettiğin avantajlar yaklaşık bir ay sonra kaldırılmıştı.


  • battal gemalmaz  (30.01.20 22:56:31) 
Garanti, bir daha ki maaş döneminde maaş adı altında ödeme yatmazsa hesabınıza kapatıyor avantajları.


  • Diskirminant  (30.01.20 23:06:59) 
ben is bankasi maas musterisi oldugum sirketten nerdeyse 4 yil once ayrildim ama banka sizi seviyoruz o yuzden ayricaliklariniz hala gecerli diye bilgi verdiler, bende tum o avantajlar hala devam ediyor. belki sana da oyle bir sey yaparlar. ama yapmasalar bile yeni gectigin sirkette de ayni avantajlar gecerli olmali. garantideki parayi yapi krediye aktar her seye aynen devam et.


  • in vino veritas  (30.01.20 23:13:46) 
Garantiyi ara, artık başka bankaya maaşlarım yatacak ama ben sizde kalmak ve maaş müşterisi gibi masrafsız işlem yapmak istiyorum de, kendi şubeni arayacaksın devam edersin.

Teyitli bilgi.
  • liberal  (31.01.20 09:18:31) 
yapı kredide benzer durum yaşadım. telefon ettim sordum. yaklaşık 3 ay kadar eft havale vs.. ücretsiz devam ettim. kredi kartı ücretini sordum. aralıkta alıcaz haberin olsun dediler. kasımda eko karta geçtim. ücret kesilmedi.


  • morcivert  (31.01.20 11:47:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.