[]

Doktordan Rapor Almak

Merhaba,

Mezunum ve 2 yildir ozel sektorde calisiyorum. Devletin karsliksiz burs sagladigi, yurtdisi master programlarindan birine basvurmustum. Bugun aciklandigi uzere ilk elemeyi gecmisim ve Pzts mulakat icin Ankara'da bulunmam sart (Istanbul'dayim).

Calistigim yerde bagli oldugum mudur bir miktar anlayissiz oldugundan izin kullanmak konusunda problem cikariyor. Ozellikle subat ayinin sonuna dek, yogun tempoda olacagimizdan izin kullanilmayacagini onceden belirtti. Bu durumda benim tek sansim rapor ile izin kullanmak oluyor.

Bu konuda beni yonlendirmeniz adina yardiminizi rica ediyorum. Biraz panik durumundayim.
Sadece 1 gunluk rapor nasil saglayabilirim?
Boyle bir firsati kacirmak istemiyorum...

Tesekkurler simdiden

 
Aile hekimine gidip hastayım hapşırıyorum, burnum gözüm oram buram akıyor, bugün işe de gidemedim vs dersin rapor rica edersin. Basit yani.


  • mahone  (30.01.20 19:25:56) 
Sorun su ki, aile hekimim asla bu kadar anlayisli degil. Ve ankara icin sabahin cok erken saatinde yola cikmam gerekecek. Muhtemelen gun icinde asla bir hastane ziyaret etme firsatim olmayacak.


  • PearlJam  (30.01.20 19:28:34) 
h. sonu ankara'ya bir arkadaşını ziyarete gelmiş ol. pazar günü acile git durumu anlat. pazar-pzt.si için rapor al. sali da işe gidersin.


  • helenart  (30.01.20 20:12:19) 
E nabız üzerinden aile hekimizi değiştirebilirdiniz. Bir şansınızı böyle deneybilirsinizYukarıda yazıldığı gibi acile giderseniz yardımcı olacaklardır gibime geliyor.


  • GoodMorningTeacher  (30.01.20 20:21:00) 
direkt yalan söylemeye teşvik ediyorlar. normalde özel sektörde dahi 2 kereyi geçmemek şartıyla mazeretsiz işe gitmeme hakkın var diye biliyorum.

diğer alternatif müdüre smesaj at sabahtan iyi değilim çok halsizim, midem bulanıyor, cırcır olmuşum vs..... yarın gelemeyeceğim diye.
zamanın olursa aile hekimine git iyi hissetmediğini halsiz olduğunu bir iki gün dinlenmek istediğini söyle. yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

1 gün bile izin vermeyen çalışanları bu hale sürükleyen bu iş yerinden bir an evvel kurtulman dileğiyle. umarım batarlar.
  • morcivert  (30.01.20 20:30:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.