[]

1. kattaki daireme hırsız tehlikesine karşı ne önlem alabilirim?

Bazı odaların pencereleri çok yüksek, ama dışarıdan tırmanmanın mümkün olduğu odalar da var: Ön cephedeki salonun Fransız balkonuna (pencereye) tırmanmak mümkün. (Zemin kattaki dükkanın kamerası var, ama görüş alanı dışından da tırmalnılabilir gibi geldi bana.)

Fransız balkona demir kafes yaptırsam tuhaf olacak. Alarm taktırmak nasıl olur acaba? Kamera nasıl olur? Pencerelere içerden, açılmasını engelleyici aparatlar taktırsam?

Ya da başka ne gibi çözümler var? Yardım alabileceğimiz uzman bir kurum var mı bu konuda?

Huzur içinde uyumak istiyorum.

 
hocam yapılan her şeyi saymışsınız zaten. biz evinizin önünde nöbet tutamayız eğer bunu soruyorsanız. demir, alarm, kamera, açılmayı engelleyici aparat. bunlardan başka bir çözüm olması mümkün değil. nur içinde uyuyun.


  • Tears of Devil  (29.01.20 20:49:11) 
kamera caydirici bir sey degil bence. Ben fransiz balkona da demir yaptirirdim.


  • hot potato  (29.01.20 20:51:45) 
hırsızlar iki kata kadar yardımsız tırmanabiliyor. ben giriş katı penceresine tırmanamam ama adam ikinci kata kadar kedi gibi tırmanıyor. balkon falan varsa da oradan zorlayabiliyorlar.

korumasız pencere varsa sağlamlaştırın-balkondan erişilebilir gibi olan özellikle- ve alarm taktırın nispeten daha iyi bir çözüm.
  • ozdek  (29.01.20 21:10:55) 
alarm yazmışsınız zaten. veya perforje demir. hırsızlar maymun gibi. tüm pencerelerde alarm olsun. nasıl buldularsa tırmanamzlar dediğim alarm koymadığım pencereden girmişlerdi. şanslarınamı yoksa bilerek mi girdiler bilmiyorum. laptop gitti.5 sene önce


  • morcivert  (29.01.20 22:29:21) 
Kale alarm daha uygun fiyatlı bir bak derim.


  • monkey  (29.01.20 23:12:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.