[]

Nevşehir'de nereden kırmızı şarap alalım?

Ürgüp, Göreme, şehir merkezi gezi planına dahil.




 
turasan


  • kablelvuku  (29.01.20 14:01:12) 
evet bu sorunun cevabı turasan. hatta gidip doğrudan fabrikasından alabiliyorsun.

goo.gl
  • tepedeki psychedelic adam  (29.01.20 14:14:00) 
o zaman cinslik yapıp değişik cevabı da ben vereyim.

ürgüp şehir merkezi'nde cami var, hamam var. kime sorsan gösterir.

işte o caminin karşısında, hamamın da tam yanında "sarıkaya" isimli butik bir mahzen var. kırmızı/beyaz şarap da var, güzel meyve şarapları da var. ürgüp'ün merkezi güzergah dahilindeyse oraya da uğrayın.

turasan'ı büyük şehirlerde marketlerde de bulursunuz.
  • kibritsuyu  (29.01.20 14:56:40) 
kibritsuyu +1
turasanın bir numarası yok. şirince tarafından aldığım tüm meyve şarapları sirkeden daha berbat çıktığı için meyve şaraplarına karşı olumsuz yaklaşıyorum. ürgüp sarıkayadan aldığımız orta kalite kırmızı şaraplar gayet güzeldi. yanlış hatırlamıyorsam ürgüpte sütlü kabak çekirdeğide var gayet başarılı.

  • morcivert  (29.01.20 22:16:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.