[]

ABD vizesi İran gezisi sonrası imkansız mı?

İran i gezmek istiyorum Nisan'da. ABD vize başvurusunda sorun çıkmaması için tek seçenek gitmemek mi yoksa bu bir efsane mi?




 
amerika'ya git gel sonra gez derim iran'ı. çünkü riskli bi durum. merak için değer mi bilemiyorum.


  • toblerone denizindeki jelibon  (29.01.20 09:59:35) 
ikinci pasaport


  • elorelia  (29.01.20 10:08:30) 
2. pasaport alabiliyorsun bu tarz durumlar için.


  • ayin yazari  (29.01.20 10:20:26) 
mayısta irana gittim geldim. artık israil gibi pasaporta damga basmıyorlar. pasaportunu taratıyorlar sadece bu kadar. 2. pasaporta gerek bile yok.


  • dedim ben sana  (29.01.20 10:39:46) 
Harika eğer mühür vurmuyorlarsa.

bir de Bu ABD gerizekalı değil herhalde bizim İran'a girdigimizi sadece mühürden mi anlıyor?
  • lion de la Turquie  (29.01.20 11:11:29) 
Mühür vurmuyorlar arkadaş gezmeye gitti o söyledi.


  • Topalordek  (29.01.20 11:40:38) 
Merhaba, abd vizesi başvuru formunda daha önce gittiğiniz ülkeler soruluyor. Buna yalan beyanda bulunacaksınız demektir.

Ve abd'nin diğer aklınıza gelen bütün ülkelerden farklı olarak, en alakasız ufacık bir yalanda bile vize vermediğini gördüm. Nasıl bir algoritmaları varsa, adamlar bir şekilde öğrenebiliyorlar. Hatta kişisel fikrim facebook youtube gmail google servislerini kullanan bir altyapıları var.

İki kez abd vize görüşmesine gitmiş biri olarak tavsiyem yalan beyanda bulunmayın, bence o şekilde alamazsınız, abd sizin için önemliyse irana gitmeyin.
  • artci sarsinti  (29.01.20 11:55:05) 
+1 artci sarsıntı.
yalanı saniyesinde farkettiklerini ben de duymuştum.
ayrıca çok, çok, çok, çok büyük bir ihtimalle iran'a giden birisi abd'ye vize alamaz.
arkadaşım iç savaş çıkmadan önce suriye'ye gitmişti. 3 yıl sonra abd'ye gitmek için başvurdu 2 kez. ikisinde de alamadı vizeyi.
abd'ye gitmek daha önemliyse, iran'a gitmeyin.
  • pangea  (30.01.20 09:58:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.