[]

Emeklilikte yaşan takılmayan Kobe

Ne dersiniz? Adam son maçında bile 60 sayı atmış. Sanki erken mi bıraktı? Birkaç sene daha oynar mıydı? Erken bıraktıysa neden erken bıraktı? Ölümüne çok üzüldüm o ayrı...

Az evvel duyuru olarak açmışım. Pardon.


 
Ben erken bıraktığını düşünmüyorum. Neticede artık bu işi yapamayacak hale gelmesi gerekmiyor bırakması için. Çok büyük bir serveti, 5 NBA şampiyonluğu, tarihin en çok sayı atan oyuncularından biri. Bir sürü rekora imza atmış. Artık başarıya doymuş bir oyuncu. Üstelik ilgilenmesi gereken bir ailesi var. Bazı başarılı oyuncular kariyerlerinin ortasında bile ara verip ailesine vakit ayırmayı tercih edebiliyor.

Şu istatistiklere baksana, daha ne yapsın adam:
prnt.sc
  • himmet dayi  (28.01.20 15:49:32 ~ 15:51:04) 
Fiziki olarak en az 3 sezon daha üst düzey oynardı ama mental olarak yorulmuştur eski motivasyonu yoktur ya da sırf ailesiyle bile daha çok vakit geçirmek istediği için bırakmış olabilir.


  • angelus  (28.01.20 15:51:35) 
geçirdiği sakatlıklardan sonra iyi bile oynadı bence, zamanında bıraktı.


  • lalu  (28.01.20 15:59:35) 
bence tam zamanında bıraktı. eğer oynasaydı, o efsanevi kariyere gölge düşebilirdi ve kobe gibi bir sporcu bunu asla kabul etmezdi.


  • pangea  (29.01.20 09:09:00) 
o sakatligi yasamasa belki 1-2 sene daha oynardi.


  • baldur2  (29.01.20 09:48:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.