[]

hamam otunu nasıl bilirsiniz?

nedir faydalı,zararlı yönleri vücut için? tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.




 
- kötü kokuyo
- kullanırken tırnakları korumak lazım yoksa eritiyor
- onun dışında jiletten farksız
  • lcha  (27.01.20 15:49:26) 
Dediğiniz ot bir tür zehir. Kötü şeyler yaşayabilirsiniz. Uzak durun.


  • synthetic a priori  (27.01.20 16:26:36) 
uzak durmaya gerek yok, yüzlerce yıldır ağdadan jiletten önce kullanılan yöntem. uyarıları göz önüne alırsanız sorun yaşamazsın ama biliriz ki abartırsak su bile zarar verir.

ben kendi tecrübemi aktaracak olursam hamamotu bende pek işe yaramadı, yani bi kısmı döktü bi kısmı kaldı saç kıran gibi bi görüntü oldu :) o yüzden bi daha tercih etmedim. belki yanlış kullandım bilmiyorum. eğer cinsiyet erkekse hamamotu yerine veet'in erkek için olan tüy dökücüsünü tavsiye ederim. tamamen tüm tüyleri alıyor. 50 60 tl gibi bir fiyatı vardı.
  • bidakikanizialicam  (27.01.20 17:47:58) 
Denildiği gibi, jiletten bir farkı yok,

3-4 Kez kullandım, en son kullandığımda baya acı verdi biceps kısmı ufak ufak kabuklaştı,
Üst bölge için kullandım, süre olarak jiletlemek ile bu mereti vücuttan temizlemek aynı sürede bitiyor, kötü koku çekmeye ve vücuttan temizlemeyle uğraşmaya değmez.

Unutmadan yıkanıp temizlendikten sonra kullandıgın bölgede kiraç gibi beyazlık kalıyor
  • birbilsem  (27.01.20 17:51:58) 
En son hamamda kullanan bir grup teyzeden iki tanesi miydi üç tanesi miydi hatırlamıyorum, ölmüştü.


Herhangi bir mucizesi yok jilet kullanın onun yerine hiç olmazsa ciddi bir zehirle temas etmemiş hatta daha önemlisi solumamış olursunuz.
  • tessera  (27.01.20 22:32:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.