[]

witcher dizisini cidden beğendiniz mi yav?

oyunlarına 200 saat gömmüşümdür, lore'a hakimim diyebilirim ama diziyi beğenmedim. beğenmeme sebebim aslında sadık değil muhabbeti de değil, kitaba göre yapmışlar diziyi zaten.

oyunları kitabı hiç bilmesem de beğenmezdim, çok cheesy duran sahneleri yok mu? witcher-yennefer muhabbetleri, biri konuşurken öbürünün kafasını çevirip uzaklara bakması yeşilçam sahnesi resmen. sonracığıma 6. bölümdeki dağdan geçme sahnesindeki kendini bırakan karakterler. ne oldu niye bıraktı o adam kendini mesela? hadi o bıraktı kadınlar niye bıraktı? çok basit, özenilmemiş sahneler bunlar. her bölümde oluyor bunlardan, buna rağmen sevdiniz mi?

biliyodum böyle olacağını o yüzden biraz hype geçsin diye bekledim, etrafta övenlerin yanında kılçıklık yapmamak için. tırt duruyor yani, bilmem siz ne düşünüyorsunuz...

 
@üğpoıuy, üşendim bakmaya ama olabilir, bahsettiğim tırtlıklara bir örnek olur bu da.


  • Bruce  (23.01.20 22:51:20) 
iyice hiç edelim mi diziyi spoilera boğup. o 6. bölümde kendisini atan adam efsanedeki altın ejderha. insan değil yani o gelen insanları kontrol için orada. o yüzden kendisini bırakmasının bi' sebebi var. orada dizi senaristleri haklı. sen haksızsın.


  • mete kudur  (24.01.20 01:15:42) 
O bol bol bakismalar yesil cam sahneleri 1. Oyunda daha bile fazla olabilir. Veya iste cheesy laf cambazliklari falan. Ben cheesy bir dizi olarak cok begendim izledim bitti ve uzerine 5 dk dahi dusunmedim


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.01.20 08:38:11) 
vasat bir dizi.
oyunları, diziye 5 basar.
kitapları zaten...
  • pangea  (24.01.20 09:19:20) 
Ben çok umutluydum bu diziden Got dan sonra bu iyi olur dedim ama malesef çok çok büyük hayal kırıklığı oldu. ikinci sezonu izlemem için hiç bir neden yada sebep veremedi dizi.


  • denklemci  (24.01.20 09:25:28) 
oh ulan yanılmamışız. hatunla iki kere şans verdik ama olmadı, ısınamadık bir türlü. beğenmedik kısaca.


  • Improbable  (24.01.20 09:34:57) 
oyununu biraz oynamistim. guzel oyundu.
dizinin afislerini gordum sokaklarda, abiyi iyi secmisler diye dusundum. ama esmer, hint asilli kadin (Anya Chalotra) nedir oyle? Dedim ki bu insan degil, bu nedir? Insan olamaz.. :)
Iste o hevesle ben de dizinin bir bolumune baktim. Aynen belirttigin gibi, son derece triska bir kurgu, aptal diyaloglar, katiyen izlenmez.
  • ebabil curnatasi  (24.01.20 10:04:18) 
Ben sevdim ama hiçbir beklentim yoktu, oyunları ve kitapları zaten bilmiyorum. Gayet eğlenceli 8 saat geçirdim. Beklediğimden daha çok güldüm, güzel müzikler dinledim, iyi koreografili kılıç savaşı sahnesine doydum, bütün karakterlerin (özellikle kadınların) kafadan çatlak olmasını sevdim.

Witcher/Yennefer sahnelerini ben de çok sevmedim ama kadın erkek arasındaki romantik sahneleri genelde dizilerde/filmlerde çok özensiz buluyorum o yüzden bu beklediğim bir şeydi. Genelde onları direk es geçiyorum kafamda çünkü böyle romantik bir ilişki beklendiği için (ya da illaki olması gerektiği düşünüldüğü için) bazen yazarlar hiç çaba harcamıyor gibi geliyor bana. Bu insanlar neden birbirini sevdi, neden bir çekim duyuyorlar bunlar hiç incelenmiyor. Taş kadın + taş erkek + aynı oda = seks ve sonrasında beylik sahneler tadında bir formül oluyor. Bence Yennefer'in hocası Tissaia ile ilişkisi çok daha ilgi çekiciydi mesela.
  • peki madem  (24.01.20 10:08:33 ~ 10:09:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.