[]

2 sene önce LG G3 telefonum video izlerken aniden mavi ekran vermişti.

Ben de direkt yeni telefon almıştım bu işin bahanesiyle.bu arızayı telefon tamircilerinin telefonu diriltme olasılığı var mıdır? içindeki fotoğraflara çok üzülüyorum :(




 
bir vakitler anakarttaki bir cipi degistirerek tamir etmeye calisanlar, tamir iddia ettigini soyleyenler vardi.

bunun yaninda, bir sey degistirmeden pilsiz birakip hard resetle calistiran da vardi.

ama normalde mavi ekran anakart degistirilerek cozuluyor. bu durumda da eger harici bir kartta degillerse telefondaki resim, video vb. butun datalar da gidiyor.
  • tanaka  (21.01.20 08:45:24) 
Profesyonel veri kurtaran firmalara fiyat mı sorsanız. Çünkü anakart gitmiş olsa bile dahili disk öyle bozulacak bir şey değil, diğer işlemlere kıyasla çok da tutacağını sanmıyorum.


  • aguen  (21.01.20 15:47:22) 
lg'lerde anakart sıkıntısı var. bende de lg g4 vardı, bir anda kitledi, sonra bir daha açılmadı. garantiden anakartı değiştirdiler de öyle devam ettim. anakart gittiği için senin fotoğraflar da gitmiştir diye düşünüyorum.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (21.01.20 19:31:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.