[]

Duyuru Kadınlarına Ufacık bir soru

Yaptığım bir araştırma için bu sorunun cevabına aşırı ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Duyurumuzun sevgili kadınları:

1- İpekyol markasından alışveriş yapıyor musunuz?
2- Yapıyorsanız neden yapıyorsunuz?
3- Yapmıyorsanız neden yapmıyorsunuz?




Teşekkürler şimdiden :)

 
1-internetten ucuza denk gelirse.
3-yapmıyorum sayılır, geleneksel çizgide bir stili var. beni yaşım ve tarzım genç. ayrıca bu tarzına göre pahalı buluyorum. stil+ekonomik sebepler.

  • jimjim  (13.01.20 20:57:48) 
Eskiden yapardım
Modelleri çok klasik kaldı artık

  • damladamla  (13.01.20 21:10:06) 
Yapiyorum ozellikle ince trikolarini, kazaklarini kase kabanlarini cok seviyorum. Dolabimda cok parca var ipekyoldan. Ozellikle kumas pantolon gibi duran ama tayt esnekliginde beli fermuarli pantolonlari var hastasiyim.


  • hindistan cevizi  (13.01.20 21:20:42) 
Ablamin favori markasi. Renklerini, modellerini cok seviyor. Ben ise sevmiyorum. Ne denediysem cok sakil duruyor uzerimde.


  • 65 derece  (13.01.20 22:17:17) 
Yapıyorum. Annem delisi, hele ki indirime girince affetmiyor. Benim için ağır, fazla iş kadını tarzında ama yaşıma uygun şeyler de bulabiliyorum. Kıyafetin duruşu, kalitesi kendini çok belli ediyor bence. Ama artık aşırı pahalı :(


  • glutamin  (13.01.20 23:22:13 ~ 23:24:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.