[]

aile hekimi olmayan sağlık ocağına reçeteyle iğne yaptıramamak

merhaba arkadaşlar, birkaç hafta önce küçük bir ameliyat geçirdim ama beklenmedik komplikasyonlar oldu. hikaye uzun, karışık ve acı dolu ama atlattım ve aklım başıma yeni geliyor. bir şekilde sağlık ocağına ağrı kesici iğne yaptırmam gerekti, iki büklüm girdim, reçetemi ilacımı verdim. aile hekimim orada olmadığından (kayıt aldırmamışım) yapmayacaklarını söylediler. acıdan çığlık atıyorum, ağlıyorum, annem kıyamam korkmuş falan ama ı ıh adamların umrunda olmadı.
bu prosedür doğru mu?



 
Herhangi devlet hastanesi ya da cuzi ucret karsılığı özelde yaparlardı recete var ise. Evet uygulama bu sekilde o asm ye kayıtlı değilsen yapmıyorlar misafir diye bi şey var ama bu durum anlattıklarına uygun değil


  • yeliz adeley  (09.01.20 18:37:48) 
Doğru.
Hastanelerde ya da özel polikliniklerde yapılabilir.

  • pro9it9is9  (09.01.20 19:06:29) 
Benim de reçeteli iğnem vardı, misafir olarak aile hekimliğinde yaptırdım kaç defa hiç sorun olmadı. Direkt hemşirelerle mi görüştün? Ayrıca devletin acilinde de yapıyolar ve evet ücreti karşılığı özelin acilinde de yapılabiliyor. Seçenek çok yani.


  • superfluid  (09.01.20 19:09:36) 
özel hastanede 7 tl yaptırmak


  • aslindasorunumpsikolojik  (09.01.20 22:07:38) 
"hikaye uzun"dan kastım; aile hekimliği'nin önünde ameliyatlı halimle sancı girmesiydi ve babamın o sırada yeşil reçeteli ağrı kesici aramak için telefonunu telaşla annem ve bende unutup arabayla eczane arıyor olmasıydı.
özel hastanede yaptırabileceğimi ben de biliyorum.
sadece bu durum normal mi, yoksa şikayet edebilir miyim bunu öğrenmek istedim.
  • yabiraksimdi  (19.01.20 14:52:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.