[]

15 gündür evde internetim yok ne yapayim?

Ariza kaydı oluşturdum, Superonline bir türlü cozemiyor sorunu. Turktelekom ekibinin gelmesi lazımmış fakat onlar da gelmiyor bir türlü. Müşteri hizmetlerini aradım bağırdım çağırdım en son ama hala çözülmedi ve internetim yok.

Beklemek dışında ne yapabilirim bilen biri var mı? Cok bilendim artık çünkü bir şey yapmak istiyorum.


 
Bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne gidin, biraz cazgırlık yapın.
Çözülüyor

  • yesil basli govel santor  (04.01.20 17:56:30) 
Oncelikle dsl hattiniz bulusuyorsa arizanin telekomla bir alakasi kalmiyor. Kalsa bile ariza surecinin takibini sizin adiniza superonline yapmali. Her ne kadar telekom altyapisini kullansanizda Telekom abonesi olmadiginiz icin telekoma ariza kaydi bildiremezsiniz. Siz kaydi superonline'a aciyorsunuz gerekirse onlar telekoma iletiyor ve sorun duzelmeden ariza kaydini kapatmamalari gerekiyor. Dsl hattiniz bulusmuyorsa sureci hizlandirmak icin bagli olduğunuz telekom mudurlugune gitmeniz yararli olabilir. Ama siz gene de Tekrar super online'a ariza kaydi acin ve memnuniyetsizligini sertce belirtin. Superonline twitter hesabinda da 15 gunluk sikayetinizi bildirin.

Su sozumu de unutmayin telekom altyapisini kullaniyorsaniz telekom abonesi olmalisiniz.
  • Kirmizibavul  (04.01.20 18:20:31) 
Bağlı bulunduğunuz telekom müdürlüğüne gidin +1

İş makinesi kazı yaparken telekom direğini sallamış, bizim eve gelen kablo zarar görmüş. Akabinde meydana gelen arıza tam 2 ay çözülemedi. Ben de sizin gibi Superonline abonesiydim ve ADSL kullanıyordum. Superonline'ı arıyor, arıza kaydı bırakıyordum sizin yaptığınız gibi. Ama telekomcular sorun bizde değil sizde diyerek topu bize atıyordu. Elektrikçi çağırmamızı falan söylüyorlardı. Sorunu yaşayan ben olduğum için tabiki de sorunun elektrikçi çağırmakla bi alakası yoktu.

Sonra her gün Superonline ile muhattap olmaktan bıktım ve bağlı bulunduğumuz Türk Telekom Bölge Müdürlüğü'ne gittim. Orada banko görevlileriyle değil de direk teknik ekiple muhattap oldum. Hizmet numaramı falan verdim. Numaramı falan aldılar, epey bir trafikten sonra sorunumu çözdüler. Oraya gitmesem kesinlikle çözülmezdi.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (04.01.20 18:31:35) 
Küfür edip, gururları ile oynamadıgınız sürece zor o iş.


  • paudi  (04.01.20 19:22:35) 
küfür edin.

ve nasıl hayatta kaldığınızı kaleme alın.
  • baldan kaymak  (04.01.20 20:19:27) 
BTK üzerinden şikayet kaydı oluştur 24 saat içinde yanıt vermek zorundalar. sorunun çözülene kadar kayıt oluşturmaya devam et. btk üzerinden oluşturulan arızaları çok ciddiye alıyolar çünkü btk baya ciddi cezalar kesebiliyor bunlara.

küfür etme, müşteri hizmetlerine çok sakince sorunun uzun süredir çözülmediğini devam ederse ekşi sözlükte ve twitter gibi mecralarda 100bin+ takipçili hesaplarla superonline rezilliği adı altında paylaşacağını ifade et. onlar için en büyük tehdit yeni müşteri kaybetmek.
  • orpheus  (05.01.20 04:46:36 ~ 04:50:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.