[]

Enparaya alternatif

Herhalde ilk çıktığından beri kullanıyorum ancak son bir yıldır kendilerine karşı bir soğuma geldi.

Kredi kartından 100 lira kazanma durumu için milyon tane takla atıyorlar.

Netflix ile ilgili kampanya geri iadesini de bozdular. Vay efendim şu harcama sözü şu talimat falan fistan..

EFT ve havale ücreti almayan, enpara gibi hangi bankayı tavsiye edersiniz ?

 
cepteteb sanirim en iyisi. hesap isletim, eft/havale ucreti almiyor. spotify ve netflix'te %50 iade veriyor(yillik bir limiti var). uygulamasi gayet kullanisli. sanal kart olusturabiliyorsun. TL yaninda, USD, EUR, altin ve gumus hesaplari da acabiliyorsun ve bunlardan da hesap isletim ucreti almiyor vs vs. ciktigindan beri kullaniyorum cok memnunum


  • crucio  (02.01.20 13:31:40) 
Çok bir şey istemiyor aslında enpara, ben makul buluyorum. Zaten kullanıyorsanız ister istemez aylık enparalı oluyorsunuz. Kredi kartına 100 TL verme kampanyasında istedikleri çok basit şeylerdi yine mesela, çok cüzi rakamlardı. Banka doğal olarak aktif kullanan müşterileri kampanyalardan faydalandırmak istiyor, bu kötü bir şey değil.
Bunu geçersek cepteteb+1 enparanın muadili gibi zaten. Kuveyttürk falan da almıyormuş hiç bir masraf.

  • veritaslibertas  (02.01.20 14:14:39) 
Cepteteb +1

Ayrica kuveytturk seninbankan adi altinda dijital bankacilik hizmeti veriyor o da baya iyi. Altin dolar alin satiminda makaslar baya dusuk. Ben cepteteb ve seninbankan ikisinide aktif kullaniyorum
  • xrated  (02.01.20 14:15:47) 
Hesap mı istiyorsun kredi kartı mı? İNG Turuncu Hesap %12 faiz veriyor şu an. Hoşgeldin faizi ilk 1 sene geçerli. Onun dışında en azından kartında temassız özellik var bol bol kullanıyorum, enpara sağolsun onu bile vermiyor :)

Enpara şu an çöptür. İlk yıllarındaki kampanyaları bilenler bilir.
  • nabrukk  (02.01.20 16:46:54) 
Durduk yere iki kere 100 tl veriyor olan ve hiç bir masraf istemeden kullanılan enpara'nın nasıl bir dezavantajı var onu pek anlamadım dostlar..

Ben kullanıyor ve öneriyorum.. Hatta her ay 1 kahve ücretsiz gibi bir şey gelmiş.. Her sene sonunda anlaşmalar biter ve sene başında yenilenir.. Bence başka şeyler gelecek..
  • denizmaniaherif  (02.01.20 17:04:20) 
cepteteb kullanıyorum memnunum.


  • contavolta  (02.01.20 17:08:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.