[]

yemek siparişi veren arkadaşlar

merhabalar. bu ileti reklam amaçlı değil, yalnızca tavsiye alma amaçlı yazılıyor. özellikle konum veya isim de belirtmiycem :)

bundan 3 ay evvel bir pideci dükkanı açtık. bulunduğumuz konum itibariyle keşfedilmeye kısmen müsaitiz. 3 ay, büyüyüp tanınmak için çok az bir süre ancak üzerimizde çok fazla borç var. en kısa sürede tanınıp gelişmek ve borçlarımızı hafifletip biraz olsun rahatlamak istiyoruz. bunun için gerek iş yerlerinde çalışan, gerekse evde arada bir yemek yapmaya üşenip dışarıdan sipariş veren arkadaşlardan ricam olacak. öncelikle yemek siparişi vereceğiniz zaman ilk başvurduğunuz platform neresi? devamlı söylediğiniz özel bir yer varsa bile lütfen böyle olduğunu belirtin. ikinci olarak ne tarz kampanyalar dikkat çekici olabilir? örneğin tek pide fiyatının ortalama 12 tl olduğu bir bölgede nasıl bir kampanya dikkatinizi çeker?


 
2 kişiyi kapsayan içecek dahil paket bir fiyat kampanyası etkili olur bence.
Yemeksepeti önemli. Gece açık olan yemeksepeti restoranları daha çok ilgimi çeker.

  • megalomaniac  (27.12.19 02:56:22) 
Gunumuzde bence fiyat,lezzet ve kaliteden daha onemli sey servis hizi. Ben super teslimat yapan yerlerden soyluyorum. Zaten vakit olsa evde kendim biseyler yaparim oyle degil mi?


  • burockbudarock  (27.12.19 03:05:49) 
@burock +1. Hız ve güleryüz cidden çok önemli. Ayrıca pide yanında gönderdiğiniz mezelerde sizi diğerlerinden ayırabilir. İçecekli menü de çok önemli. Onun dışında hız ve lezzette istikrar. Merkezi konumdaysanız mutlaka multinet ve ticket işine girin. Restoranlar için biraz kötü yanları olabilir ama multinet gibi yemek kartınız varsa ve fiyatını uygunsa yemek kartı kullanan kişi için ilk tercih sebebi olursunuz.


  • philiptraum  (27.12.19 03:32:35) 
Birde şunu eklemek istiyorum. Ofisinin yakınında bi sandaviççi var, adamlar her siparişe "mutlu bir gün geçirmenizi dileriz :)" gibi el yazısı ile notlar yazıp notun yanına en dandiğinden küçük bir şeker iliştiriyorlar. Fiyatların pahalı olmasına rağmen millet manyağı olmuş restoranın. Restoran puanları 9 un üzerinde geziyor.


  • philiptraum  (27.12.19 03:48:44) 
türk milleti hediyeyi çok sever.yanındaki küçük bir tatlı(halley,çokoprens)tüketicileri çok mutlu eder.yemeksepetinden verilen siparişlerde servis puanınızı arttırır.ve sipariş sayınız çoğalır


  • neoluyokardesimnebutantantana  (27.12.19 04:19:49) 
istanbul’daysanız, biz mesela yemeksepet’inden başka getir yemek’i de kullanıyoruz.
sipariş verirken puan dışında, uygun bir yerse örneğin, minimum sepet tutarı’nın atıyorum bi pide söylememe izin vericek miktarda olmasına dikkat ederim.
tek tek almaktan daha uyguna gelecek bir menüyü e ona 12 verene kadar tatlı ve içecekli 17’lik menüyü alayım diyerek alma ihtimalim daha fazla olur.
  • ozgur bir kusun hatirati  (27.12.19 08:55:58) 
Glovo ve getir yemek kullanıyorum.


  • eksisozlugebirdahageldimbunickisectim  (27.12.19 09:19:28) 
apartmanalara kampanyalı broşür dağıt ve yemek sepetine üye ol. en önemli şey söyledikleri gibi hız. bir de lahmacuna kas 2 lahmacun 15 artı ayran gibi kampanya yap.


  • mikahakkinen  (27.12.19 09:23:16) 
yemek sepeti + getir kullanıyoruz ofiste.
arkadaşlar çok güzel öneriler vermiş zaten.

alakasız olabilir ama ben ek olarak şunu söylemek istiyorum, dükkanınızın nerede olduğunu bilmiyorum ama bazı pizzacılar ve hamburgerciler beyaz yakalıların çok olduğu semtlerde sadece online sipariş alarak çalışıyor istanbul'da. böylece dükkanın fiziki maliyeti düşüyor sadece atölye gibi kullanıyorsunuz.
  • muslugubozukhayrat  (27.12.19 10:34:26) 
Yemeksepeti.
Urunun sicak gelmesi, yaninda pecete ve islak mendil vs de bulunmasi onemli.
Gece gec saatlerde de acik olmasi tercih sebebi.
  • nax  (27.12.19 10:46:44) 
yemeksepeti ve glovo kullanıyorum.
çevremde de en çok bunlar kullanılıyor.

yemeksepeti için notlara dikkat etmek, küçük bir ikramda bulunmak, hızlı servis, restoranın çok geç saatlere kadar açık olması gibi şeyler olumlu etkileyebilir.
glovo için ne yapılabilir bilmiyorum, ama hız önemli tabii.

iki platform için de "menü" mantığı pratik olacağı için işe yarar diye düşünüyorum.
  • blatta hiberna  (27.12.19 10:52:49) 
ben yemeksepeti'nden sipariş veriyorum çoğunlukla. arkadaşlar kampanya olarak güzel önerilerde bulunmuş, pideci olduğunuz için minik bir öneri yapmak istiyorum. pide hamurunun gevrekliğini ve yağlılık oranını müşteri seçimine bırakın. telefonla sipariş verirken olsun, yemek platformlarından seçim yaparken olsun bu bence belirleyici bir şey.


  • evde liyakat kalmamis  (27.12.19 11:20:09) 
nerde actın söylede siparis verelim dostum.


  • sizofren06  (27.12.19 11:25:56) 
İçecekli siparişlerde Yemeğin yanında 1 tl ye filan malolacaksa gazoz açacağı ekleyebilirsiniz. Poşete aşırı broşür koymayın birde dandik kutu değilde, sağlam pizza kutusunda getirenler var burda pideleri ordan sipariş ediyorum. Mümkünse alt limitte 15 tl den fazla olmasın.


  • Topalordek  (27.12.19 11:29:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.