[]

Çapkınlık kötü mü ?

Çapkınlığa bakış açınız nedir ?




 
evli çoluk çocuk varsa kötü yuvanın yıkılması ailenin dağılmasından etkilenebilecek çocuklar vs vs. ama bekarsan olabilir neden olmasın ki.


  • denklemci  (26.12.19 09:41:20) 
hayatta sana güvenen,inanan insanlar varsa her halükarda kötüdür..


  • Heyhat  (26.12.19 09:48:22) 
İçinde kandırma varsa kötü, yoksa açık açık "ben böyleyim" diyene kimse de bir şey demez (imrenenler olabilir - swh)


  • SiyamkedisiZorro  (26.12.19 09:54:05) 
Bu tip insanların yetersiz insanlar olduklarını düşünüyorum. Üstelik bununla övünüyorlarsa daha kötü.


  • rock n roll  (26.12.19 10:21:20) 
Söz verdiğiniz bir eş/sevgili, sorumlu olduğunuz; bu davranışınızdan etkilenecek insanlar (çocuk/iş vb) yoksa ve tamamen dürüst bir şekilde bu özelliğinizi ortaya koyabiliyorsanız bir problem yok. Kimi insan elisıkı olur, kimi aşırı cömert, kimi huysuzdur, kimi sorumsuz, kimi de güleç... Kısacası herkesin kendine has bir özelliği vardır. Ama fark insanın bunu gizlememesidir. Siz de flört ettiğiniz insanlara başından ben çapkınım diyebiliyorsanız neden olmasın? Çapkın biriyle beraber olmak isteyip istemeyeceklerine de onların karar verme hakkı var çünkü.
Birilerinden saklayıp gizleyerek yaptığınız herşey aldatmaya girer. Yalan üzerine kurulu bir hayat ve ilişkiler bütünü sürdürmek bir karakter (ki bu durumda karaktersizlik oluyor) meselesidir.

  • balik kraker  (26.12.19 11:06:16) 
Evliyse çok kötü
Bekarsa kimsenin (ve özellikle kendinin) canını yakmayacaksa ayda yılda bir hoş görülebilir

  • etna  (26.12.19 11:07:28) 
bazısına yakışıyor, sevimli duruyor ama ben yapmam, yapana da yaklaşmam.


  • Jesus Christ  (26.12.19 11:13:13) 
Balık kraker +1
Ayrıca bu çapkınlık durumu dönemsel değilde bir yaşam biçimini almışsa bir uzmanla görüşmesinde fayda var. Altından bambaşka nedenler çıkabilir. Salt çapkınlık ya, ben böyleyim diyen tüm arkadaşlarım, tanıdıklarım bir süre sonra ağır depresyonlara girdi, çok zor süreçlerle mücadele etti altındaki nedenleri irdelemedikleri için.

  • Phoebe  (26.12.19 12:06:21) 
evlenene kadar iyi evlendikten sonra kötü


  • yardım edin  (26.12.19 12:08:05) 
Çapkınlıktan kasıt flörtözlükse bilemem, mizaç meselesi. Ama yürüyen STD olmak çok kötü bir şey, öylelerinden kaçarım.


  • stoa  (26.12.19 12:35:13) 
çapkınlık denince kulağa öyle gelmiyor ama, zamparalık kötü. çapkınlık = zamparalık


  • firemanjonny  (26.12.19 13:27:16) 
Flörtözlük diye düşünürsek, bekar ve sevgilisi olmayan biri için, sorumluluğu olmayan biri için no problem. Ama sevgilisi varken çapkınlık yapmaya devam ediyorsa onu karakter yapısı olarak kabul edemeyiz bence şerefsizlik olur.


  • megalomaniac  (26.12.19 14:37:10) 
Sevgilinizi, soz verdiginiz kisiyi aldatacak kadar serefsiz soysuz ve korkak biriyseniz, evlenince de kukunuza ya bullugunuze bir sey konmuyor arkadaslar, ayni serefsiz soysuz ve korkak olmaya devam ediyorsunuz.
Evlilige bu hastalikli bakis acisi beni cok rahatsiz ediyor.
Soz verdiginiz birine karsi Yalan soyleyerek yaptiginiz capkinlik aktivitesi hicbir sekilde kabul edilemez.
  • kassiopeia  (26.12.19 23:42:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.