[]

Dışarıda tuvaletten çıkınca elini yıkamayan görüyor musunuz?

Soru başlıkta.




 
çoook, sorsan çişimi yaptım filan der, dangalak.


  • aziz dostum jack  (17.12.19 23:38:44 ~ 23:38:50) 
Evet görüyorum maalesef. koca koca insanlar bile yapıyor.


  • livaneli kadir  (17.12.19 23:42:19) 
evet maalesef


  • milord  (18.12.19 00:01:36) 
küçük için konuşuyorum.

siz elinize mi işiyorsunuz beyler ?
  • fezagezgini  (18.12.19 00:03:04) 
Evet:(


  • her giriste sifresini unutan adam  (18.12.19 00:23:04) 
çook. hastane, avm gibi umumi tuvaletlerde gördüğüm yıkayanların azınlıkta olduğu. yıkayanların da bir kısmı 1-2 sn suya tutuyor sadece. elinin tamamı bile ıslanmıyor yani adamın.

yalnız ilginçtir ibb'nin şu akbil basılarak girilen tuvaletlerde gördüğüm çoğu kişi yıkıyor. artık bana mı denk geldi yoksa millet 1 lirayı bastık sudan sabundan çıkaralım falan mı diyor orasını bilemiyorum.
  • hadsafhada  (18.12.19 00:32:34) 
görüyor ve iğreniyorum ama ben de yıkamıyorum.
musluk veya sabunluğa temas etmem gerekecekse asla yıkamam, çok nadiren temas gerektirmeyen temiz lavabo denk geliyor. (yanımda eyüp sabri tuncer kolonyalı mendil taşırım bunun gibi durumlar için)

  • owaki  (18.12.19 00:53:05) 
Geçenlerde avm de bir lokantada çalışan adamın elini yıkamadan çıktığını gördüm. Üzerinde de halen iş kıyafetleri vardı. Onun haricinde elini yıkamadan çıkan az görüyorum ama elini doğru dürüst yıkayan sayısıda az. Geneli su tutuyor


  • Topalordek  (18.12.19 07:54:15) 
çalıştığım yerde gördüğüm iki kişiyle selamı sabahı kestim. uzaktan merhaba dersem ancak o kadar. onda da selam veren taraf o ise.. yoksa selam bile çok o adamlara.

bunun bir üstü ise tuvaleti temiz bırakmadan çıkan gelişimini tamamlayamamış tipler. onlara da ortalık yerde küfredip sessiz kalmalarını zevkle izliyorum.
  • foolrules  (18.12.19 08:09:16 ~ 08:11:48) 
benim en kırmızı çizgim olduğu için malesef bu konu ile ilgili sınanıyormuşum gibi geliyor .
işyerinde rastladığım süslü bakımlı kızların ellerini yıkamadıklarına şahit olduğum yetmezmiş gibi hafta sonu gittiğim güzel temiz nezih bir cafenin tuvaletinde görünüşü gayet titiz bakımlı hoş bir bayanın daha tuvalette ben aynaya bakarken çıkıp suya sabuna dokunmadan çıkıp gittiğini gördüm . hepsinden nefret ediyorum .

  • devilone  (18.12.19 09:18:09) 
Ohoo o kadar cok goruyorum ki.
Elini yikayanlarin sayisindan fazla bile.

Etrafinzidaki erkeklerin cogu tuvaletten sonra elini yikamiyor kizlar, bilginize.
Kadinlar tuvaletindeki durumu bilmiyorum ama bizimkinde boyle.
  • stavro  (18.12.19 09:38:56) 
kirli oldugunu dusundugu icin sifona basmayan, firca kullanmayan, tuvaleti boklu birakan, kapi kolunu mendille itip mendili copun yanina atan kekolar beni daha cok uzuyor.


  • jimicik  (18.12.19 10:33:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.